Можна я трохи поскиглю?
Щоб відволіктись і мати професію (бо в мене занадто велика перерва в роботі) пійшла на навчання на тестувальника. Чим дальше навчаюсь, тим цікавіше. Але прокрастінація дуже заважає. Але матеріал я розумію, окрім курсів читаю дивлюся різне.
І вже вдруге чи втрете, зустрічаються дуже незрозумілі і/або погано написані куски курсу. В кожному випадку це не відноситься, як не дивно, до мої професії, воно стоється суміжних.
Я плююся, матюкаюся, намагаюся зрозуміти, що воно й як, питаю у ментора, чоловіка та гугла.
І забити на ці шматки я не можу. Бо якщо не здати всю ДЗ - то я не буду на курсах допущена до фінального важливого командного завдання, що має значення для покращення розуміння набутих знань та вдосконалення навичок.
А тут ще й виявилось, що це кляті, малозрозумілі теми є на ISQTB тестуванні на сертифікат для тестувальника, що вважається дуже важливим (і до речі, платне).
Тобто, бісись не бісись, а треба розбиратися, запам'ятовувати і здавати домашку. А на додачу, ще заучувати, як буду готуватися до сертіфікації.
А, ну й ще з моїм рівнем англійської мені доступні тільки 35% вакансій. А мені потрібно на два рівня більше.
Мля.