Автор Тема: Чепиножки

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
Re: Чепиножки
« Reply #120 : Січень 06, 2025, 09:00:39 »
- Всі стрибали в ополонку спокон віків!
- Та, не мели дурниць! Не стрибав ніхто ніколи зроду!
- Та, йди ти нахер!
- Сам іди нахер!
Віковічний спор українців на Водохреща, і по старому й по новому стилю!
Я, до речі, якось питав про це в бога. Він каже: все по особистому бажанню. - Якщо хочуть, то хай плигають, во славу Мою! Але якщо після бані і п'яним - то не зачот! Так кожен дурень скоче. - Хай так просто стрибають...
:))
З Водохрещем, будьте здорові!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #121 : Січень 07, 2025, 14:33:29 »
Юрій Бойко (лідер клаптів ОПЗЖ) сходив в СБУ на допит, і за якісь два тижні власноруч заграв на фортепʼяні «Щедрика»…
Коли твій викладач по сольфеджіо Василь Малюк - гратимеш! Хуй ти куди дінешся…
І «Щедрика», і «Гей, соколи», і «Кедь ми прийшла карта»…

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #122 : Січень 08, 2025, 10:16:44 »
В російському Енгельсі палає нафтобаза вражена нечистою силою (бо все ж позбивали). В Курській області північнокорейські ландскнехти вчаться збивати українські безпілотники лопатами. Трамп збирається напасти на Гренландію. Я щойно (8 січня!) вбив муху. Все нормально…
🙂

Offline Garfield

• Стать: Чоловіча
  • Nederland
« Reply #123 : Січень 08, 2025, 10:21:20 »
Чепинога 8-го січня муху вбив, а я 1-го двох комарів.  :shok: Не жарт.  :grin:
Homo homini felis est.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #124 : Січень 09, 2025, 05:14:47 »
...А тим часом біолабораторії рахують збитки...  :crazy:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Eney

« Reply #125 : Січень 10, 2025, 13:19:33 »
Цитувати (виділене)
Chepynoga Vitalii
34 хв  ·
Треба користатися моментом і світовими трендами.
Іркліїв в 1957 році мав стати районним центром. Але віддали Чорнобаю.
Час відновити справедливість!
Незалежність Малих Канівців і Ревбінців мені теж не подобається. Вона їм не нужна!
Make Іркліїв great again!

з коментів
Цитувати (виділене)
Serhii Marchenko
Нам треба їхні торгівельні шляхи попід лісом

Online Фрейя

• Hero Member
« Reply #126 : Січень 10, 2025, 14:10:52 »
Цитувати (виділене)
Пише жінка: я вчора купила два фенхеля, ніхто не знає, що з ними робить?
Люблю таке.
Як правило, для таких продуктів один універсальний рецепт. Треба покласти його в холодильник, а на майські викинуть…

Offline Eney

« Reply #127 : Січень 10, 2025, 14:54:59 »
Долетіло.
Цитувати (виділене)
Chepynoga Vitalii
26 хв  ·
З усіх можливих військових союзів, оптимальний - союз СБУ і Військово-морських сил ЗСУ.
В ніч на п'ятницю дрони Служби безпеки України та ракети "Нептун" знищили склад боєприпасів та дронів розвідників в Ростовській області. Зафіксовано вторинну детонацію . Горить-палає техніка ворожа.
Як там було у Гоголя, в "Мертвих душах":
- А чи долетить "Нептун" до Гренландії?
- До Гренландії може й не долетить, а до Ростова долетить
- До Ростова - долетить...
))

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #128 : Січень 12, 2025, 07:47:21 »
Недільне…
Іноді думаю: шкода, що Кім Кі Дук помер загадковою смертю в латвійській Юрмалі, кілька років тому. Кажуть, що від COVID-19.
Оці зайшлі корейці з Північної Кореї, які опинилися в курських степах, а згодом – в українському полоні – абсолютно кімкідуківський сюжет. «Кінд-дза-дза» по-корейськи. Як «морква по-корейськи», про яку в Кореї навіть не відають.
Хоча може воно й трохи цинічно - думати про наше живе, реальне життя, як про сюжет для кіна.
Ми ще самі того не свідомі, яке дивне і несподіване життя ми живемо. Ми є свідками тих подій, які ніколи трапитися не могли, в принципі. Зазвичай «про історію» читають. Ми її живемо.
Теоретично, окреме кіно можна було б зняти про кожного з нас. І то було б цікаве кіно!
Сьогодні прочитав промову Юрія Андруховича на врученні премії журналу «Ї» - «За інтелектуальну відвагу». Він каже, ми ще себе не знаємо, ми ще живемо всередині Страшної події.
Треба, аби минув якийсь час, щоб ми могли то все оцінити, і страшенно здивуватися самим собі.
Втім, я переконаний, що ми вийдемо з тої страшної Події в своєму ліпшому варіанті. Ми вже ліпші. Роздратовані, знервовані, злі, розгнівані, обурені, згорьовані. Але – ліпші, кращі!
Тож, всупереч всьому, Жиймо далі!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #129 : Січень 16, 2025, 11:09:34 »
Цукерберг каже, що світові бракує маскулінності. McDonald`s згортає програми інклюзивності. Мар'яна Безугла каже, що ЛГБТ це - не тойво... В Америці планують відмовитися від вітроенергетики.
"Традиційні цінності" роблять флешбек.
Першими постраждають фемінитиви, вітряки та всілякі цікаві спільноти й соціальні групи.
В світі наступає ера Трампа, в Україні - доба Кокотюхи! Це фактично Калі юга в Меркурії.
Твердою рукою гімназиста усталимо порядок в державі!

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #130 : Січень 18, 2025, 06:47:21 »
Вчора, на запрошення Мирослави Барчук Мирослава Барчук, був присутній на презентації чергової серії її документального кінопроекту «Остання війна»: «СВО «Війна і мир».
Про що кіно?
Про те, як цивілізований західний світ понад ціле століття був зачарований «великою російською культурою», як наївна куриця жменею зерна
Про те, як цей самий світ поколіннями захоплювався глибинними збоченнями та «неосяжною й загадочною душею», яка насправді виявилися душею душогуба
Про «корисних ідіотів», які залюбки, і з власної ініціативи вводили світ в оману (Бернард Шоу, Ромен Роллан, Герберт Уеллс)
Про те, як мало було і мало лишається в світі таких людей, як Ева Томпсон і Ґарет Джонс
Про те, як ще й сьогодні важко переконувати так званих інтелекуталів-ліваків, що культура може прилітати крилатими ракетами до тебе додому
Про те, як за «Щелкунчиком» і «Лєбєдіним озєром» приходять російські танки.
Про покоління так званих американських «совєтологів», які потроху перетворилися на гримерів радянської й російської дійсності
Про те, настільки важко і настільки важливо ще й сьогодні дезавуйовувати «первородні» міфи про Наташу Ростову і Євгенія Онєгіна
Здолати Толстоєвського Стефаником, Рильським і Жаданом не легко. Але треба бодай намагатися. Це не війна з вітряками. Це велика і послідовна робота, яка потребує жертовності, мужності, інтелекту, ресурсів, сил, віри.
До речі, «толстоєвський» - це не новояз, а давня стаття Євгенія Маланюка
Сьогодні вдосвіта «толстоєвський» знову прибув до Києва балістичною траекторією…
Фільм буде показано 21 січня на «Суспільному», а трохи пізніше – на його ж Youtub-каналі

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #131 : Січень 24, 2025, 12:30:11 »
Після офіційного вступу Трампа на посаду, Путін побачив, що його знаменитий "контрольований хаос" - гімно собаче. І не хаос, і не контрольований...
У Трампа - ото хаос! Фарго-6.
І прогнозувати його поведінку - то дурна робота. Він може ввечері напасти на Парагвай, зранку - відновити рабство, а в обід призначити Павла Лазаренка міністром культури... В Парагваї...
І ніхто нічого йому не зробе...

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #132 : Січень 29, 2025, 23:26:39 »
Загалом, алгоритм фейсбуку доволі простий.
Всі дописи можна, за великим рахунком, звести до чотирьох історій:
1. Дивіться, яка прекрасна людина!
2. Дивіться, яка падлюка!
3. Щоб ви здохли (щоденне про шахеди)
4. Дивіться, як гарно в них горить…
Все, як і казав Борхес, всю світову літературу можна звести до чотирьох сюжетів.
Правда, ще є 5-й: чи класти в борщ квасолю, чи таки - ні?
Але то - поза конкурсом, і поза часом. То - про вічне!
))

Offline RedCat

« Reply #133 : Лютий 02, 2025, 07:52:08 »

Цитувати (виділене)
Гарний жарт від Стівена Фрая: Маск - не нацист. Нацисти робили класні автомобілі!
))

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #134 : Лютий 03, 2025, 22:12:28 »
Часом мені здається, що Трамп рандомно бере свої ідеї щодо управління Америкою й світом безпосередньо з українського сегменту ФБ.
Тому, я прошу: будьте відповідальні. Пишіть максимально конкретно й детально, коли, куди й чим треба йо@нуть. Кого конкретно показово покарати, й відключить газ, свєт і воду...

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #135 : Лютий 08, 2025, 17:27:15 »
В французькому журналі "Коmеtа" опубліковано мою статтю про "чорний" гумор під час війни.
Гумор під час війни - завжди чорний. Бо гумор і війна - надто віддалені одне від одного великою прірвою абсурду.
Тема номеру журналу "Сміятися, щоб вистояти!". Бо сміх дійсно рятує. Особливо у ті моменти, коли здавалось би зовсім не до сміху.
Юрій Шевельов якось писав, що сам український сміх намагалися репресувати, ув'язнити, знищити:
"Ще один дорогоцінний скарб ми мали і повинні його відродити. Наш жарт, нашу посмішку, не тільки глуз із ворога, а жарт з усіх проблем життя і смерті... Що зрівняється з бісиками в карих очах українських дівчат, лукавинкою, що ледь проглядає в парубоцьких? ...Українську посмішку було майже знищено. Удержавлено, як удержавлено виробництво атомної бомби, ремонт черевиків і удої молока. За дотеп преміювали Воркутою, за жарт - Колимою" ("Україна-Європа-Культура-Посмішка")
І то є велике диво і щастя, що у найнесприятливіших умовах ми зберегли здатність сміятися, кепкувати, іронізувати. Сміх - наша сила. Так склалося історично. Пережити всіх ворогів, пересміятися, щоб зрештою перемогти.
Зрештою, навіть у Лесі Українки найважливіше навіть не "Contra spem spero", а "Щоб не плакать, я сміялась"...
(Грайливо-еротичне фото "з язиком і вухом" - то не моє. То чисто французький l`humour) 🙂

Offline Teagan

« Reply #136 : Лютий 09, 2025, 23:09:51 »
(Грайливо-еротичне фото "з язиком і вухом" - то не моє. То чисто французький l`humour)
Який жах цей ваш еротичний гумор.

Offline RedCat

« Reply #137 : Лютий 10, 2025, 13:38:49 »
Маск виступає за те, щоб закрити «Голос Америки» і радіо «Свобода»…
Ніколи не знаєш, як і куди поверне історія…
2027-й. Зухвалі американські дисиденти вночі слухають на ультракоротких хвилях радіо «Промінь», аби дізнатися правду про те, що коїться в Америці і в світі…

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #138 : Лютий 12, 2025, 19:42:01 »
Події в світі відбуваються так швидко, а важливі новини надходять так часто, що аналітики і незалежні експерти просто не встигають всього того аналізувати і переварювати...
З огляду на це, я радив би відповідати лаконічно, максимально коротко і абстрактно. Думаю вистачить оцих трьох фраз:
1. Хуй вам всім!
2. Якось воно буде
3. Бе-бе-бе...

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #139 : Лютий 13, 2025, 16:39:46 »
Всьо! Розходимся!
Трамп щойно прокинувся і сказав, що підтримуватиме Україну так довго, як це буде потрібно…
До вечора він ще зробить два десятки рандомних заяв, які взаємно спростовують одна одну.
Так що бережіть нєрви. Хай то всьо йде фоном. Як суєта суєт… Нам ще паски пекти скоро…
Keep going!
:))

Offline RedCat

« Reply #140 : Вчора в 12:29:04 »
Цитувати (виділене)
Прем'єр Шмигаль повідомив про масштабні проекти співпраці з ЄС щодо українського урану, літінію й титану.
З огляду на ці нові обставини, державний гім України можна доповнити новим куплетом:
Ще нам сонечко засяє,
Дніпро усміхнеться.
Ще у нашій Україні
Урану знайдеться
Це до речі, може бути ще й завуальована погроза повернути Україні статус ядерної держави...
А золото Олекси Довбуша і опришків ми ще навіть не починали серйозно шукати...

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #141 : Вчора в 12:55:44 »
Які ми щедрі.
Тю, ля, а шо?

Offline Smoke

« Reply #142 : Вчора в 14:38:59 »
Цитувати (виділене)
Прем'єр Шмигаль повідомив про масштабні проекти співпраці з ЄС щодо українського урану, літінію й титану.
З огляду на ці нові обставини, державний гім України можна ]
Обещать то можно. А там или ишак или падишах...
А если что-то нужно объяснять, то ничего не нужно объяснять.

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.