Про протипоказання до жита
( я житний хліб полюбляю, але їсти можу дуже рідко та у малому об'ємі з ниже наведених причин.)
Житній хліб протипоказаний при загостренні виразкової хвороби шлунка та кишечника, хронічному гіперацидному гастриті.
Крім того необроблене або погано оброблене зерно жита може бути джерелом зараження ріжком.
Тому, шановний com, будьте обережні, бо постійно жуючи термічно необроблене жито, Ви наражаєтесь на неабияку небезпеку. Отруєння ріжком це не жарти.
А також наполегливо ( та, вибачаюся, але ніде правди діти- надоїдливо) пропонувати цю зовсім не безневинну страву всім без виключення, то, з моєї точки зору, є дуже безвідповідальна поведінка. Хронічний гіперацидний гастрит - дуже розповсюджена хвороба. Зауважте це, будь ласка, та зробіть висновки.