Тю. Я б такому компу по жопе дал. Мои равы, что хочу, то с ними и делаю.
Та то ноут. Це вам не махіна з ядрами, а на кількості фот я сьогодні не економив

Ну власне Stavlish, Eney та інші, слухайте. Я так в пару словах розкажу, бо може вам всеодно але для мене день цікавий і це перший ризикований досвід.
Знаючи що всякі мироприємства в садку проходять з натовпом народу. А тут сьогодні не аби що, а цілий випуск у доньки. То прийшов я за пів години, щоб по-зручніше попереду сісти та спокійно виловити щось цікаве на хваленний 30мм, яким пишаються власники NX камер. Він дійсно добрий і малий і різкий і світлочутливий, що ще потрібно. Але справа в тім, що я там був вже далеко не перший

Всі перші місця хоч і були пусті але передбачливо зайняті різними пакетиками, сумочками і чим тільки можна. Довелось бути десь там де ще можна позаду.
Десь так ми починали:

Всі прийшли, затанцювали, розказували вірші. Рулони ховаю в спойлери:
Тут я і зрозумів що це реально Ж

Фокуса не вистачає, різні голови і руки попереду. Можна сказати що на цьому і знімати вже не варто, і так всіх загальним планом відзняв, вистачить

Щоб відчути, що становище було непросте:

Не те що сісти, а і стояти вже не було де. Бідні дітлахи, як в цирку
Але я взяв себе в руки. В мене ж не якийсь там Iphone в кінці кінців. До цього моменту я не сильно був готовий, але що вже втрачати. Дістав свій великий інструмент. Попередньо пройшовши вдома підготовку зняття та встановлення об'єктивів на ходу. І накрутив це все діло як профі, одною рукою тримаючи два обєктива, а іншою саму камеру.

Докрутив ще бленду металічну. Все сурово і по-дорослому.
Камера в мене маленька така, що постійно її в сумці таскаю. Це не зеркалка по габаритам.
Щоб орієнтувались розуміли як воно виглядає, це десь приблизно в таких спів-розмірностях (фотка з інета):

Але це мене не зупинило. Тепер в мене в руках було дійсно щось цікаве, можна і гвозді забивати.
Після того як зняв пару кадрів, занизивши примусово експозицію та по максимум витягнувши швидкість за 200, на ісо800. Умови погані, але так або ніяк. Я зрозумів що це воно і шанси є. Понеслось.
Де потрібно я вже міняв місцями об'єктиви. Але на 135мм вже був більшість часу.
Полювання було відкрито на всіх

Думав буде гірше. Велкий фокус не тільки бокешки крутити. Врятував.
Враховуючи не кращі умови, залишився задоволений.
Такий день у нас.
Власне нормально чи ніочінь?