По смамаку зауважень немає, все добре.
Якщо хтось збереться запікати ту рульку в пиві, то от мої зауваження:
1. Перед тим, як рульку варити, треба її обмотати шнурком. Бо в мене вона почала розвалюватись в процесі варіння;
2. У бульйон додавайте все, що ви любите, - перець, сіль, лаврушку, розмарин, карі, пастернак, корінь петрушки, салеру, чілі, шмілі, ламбамбілі, і решту, що є в хаті, - не пожалкуєте;
3. Півлітра пива забагато, можна обійтися 0,3, а решту випити;
4. Гливи саме ті гриби, які до цієї страви підходять. Бо шампіньйони розваряться в кисіль. Глив треба брать 600 грам, і різати крупно;
5. Я натерла рульку американською гірчицею.
По приготуванню всьо.