ти щось якийсь знервований та трохи мене припарив. твої дивні аргументи на кшталт а ось у вас також негрів лінчують, якось ти сам з ними і всрався, бо гівняний АС Міраж ти ж зараз підеш і купиш в Стім так? ой ні, а чому?
ладно, бідося, давай я тобі поясню як це виглядає, бо ти вже своїм сільським стендапом втомив.
я пишу щось про гру, свій персональний відгук, свою думку. звісно, я не на рівному місці так пишу, думка моя підкріплена аргументами, які я потім навів. ти пишеш тут три пости за рік, але в тебе настільки сильно згоряє срака, що ти пнешся мені написати, що я ідіот. звісно ж, я не образився, я, кацапською це буде, опешил. тобто граєш ти в д'яблоїди, ну то теребонькай собі мовчки, або скажи а ось ні мені вона подобається, тому що тому що. але ні, жодного аргументу, тільки оцей пук в калюжу. це ж ігри, як і фільми, і музика і все інше вкусовщина, чого ти одразу на ad hominem скочив?
а зараз будемо розбиратися чому. тому що ти економив на обідах, відкладав, чекав, навіть бета, яка чітко показала, що в принципі розраби болта клали на таких фанбойчиків як ти, бо все одно куплять, тебе не зупинила. і ось затиснувши 2,5к в потному кулачку та при цьому схуднувши за рахунок пропущених обідів, що тобі корисно, ти нарешті купив та доторкнувся до фестивалю з бабловижимання імені Котика у всратому беттлнет лончері. звісно, за такі бабки ти долав все це гівно, що кидали в тебе розраби, намагався знайти плюси, та нарешті пройшов сюжетку та дійшов до ендгейму, де гра стала вже відвертою бабловижималкою та будь-який нормальний сет вже тільки за бабло. взагалі, система чудова, гра сервіс

70 euro game containing: a) Paid Battle Pass b) Shop with paid items (one skin set approx. 30 euros)
The grand total was a whopping 41 paid armor sets compared to the five free sets you get in the unpaid portion of the battle pass, premium armor sets that cost anywhere from $20 to $35 each for a full look.
ну ти то звісно на гру на обідах зекономив, але тут вже не потягнув. та розраби вирішили, що фанбойчики сплачують мало, тому почали розширяти кормову базу та добивати тебе, спочатку випустивши гру в слава Габену Стімі, а ще через місяць викативши 40% знижку на неї. і ось ти чомусь весь свій біль з цього приводу (а боліти буде ще довго, бо скоро РоЕ 2 виходить безкоштовний) вирішив виплеснути сюди і зараз намагаєшся підвести під це якісь дивні аргументи, які зовсім ними не є.
та ок, мій юний падоване, я грав з тобою разом в Колду, мені релігія забороняє знущатися над людьми з інвалідністю, так що грай в Діабло, отримуй задоволення, тільки не продовжуй так ганьбитися.
писи. так, я грав в Діабло. 1,2,3 та 4 і навіть Іммортал.