11 та 12 квітня мабуть візьму відпустку
Сьогун ну просто топчик, дуже не вистачає таких міцних серіалів зараз.
SHOGUNвже вийшла перша серіяАпд. Вогонь, дуже сподобалося, рекомендую.апдапд. друга серія також вже є.
Проблема 3 тіл / 3 Body Problem по фантастичній трилогії Лю Ци Синя
Цитата: Homiak від Березень 24, 2024, 20:02:22Проблема 3 тіл / 3 Body Problem по фантастичній трилогії Лю Ци СиняПочала дивитися. Книги не читала, тому поки шо норм. Але спроби встановити звязок з внеземними цивілізаціями викликають нервові смішки. Людішкі між собою не можуть домовитися про мирну і продуктивну співпрацю а їм позаземних подавай.
Ну, може серіал трохи переробили і люди там не виглядають поголовно ідіотами з інтелектом п'ятирічних дітей.Бо в книжці виглядають.
Кинув після польоту трьох ніїбацца армій на зустріч з хуй поймі чим хуй пойми задля чого. З дуже непередбачуваним (ні) результатом. Це друга, здається.
Вийшла Проблема 3 тіл / 3 Body Problem по фантастичній трилогії Лю Ци Синя.
Главный вопрос прямо из "Пятого элемента" - а на хрена вас спасать, таких убогих-то?
Муляє тільки одна думка: якщо цивілізація здатна на міжзоряну подорож - це означає що вони оперують велетенськими кількостями енергії. Тож, якщо вони поставлять собі за мету саме цілком знищити якийсь вид на планеті - вони цілком в змозі цього досягти.
Авжеж А ти дивився? Там все дуже добре розкладено по поличках.
Главный вопрос прямо из "Пятого элемента" - а на хрена вас спасать, таких убогих-то? Интересно, как они на этот вопрос ответят, без Брюса Виллиса-то.
Цитата: marplik від Квітень 01, 2024, 22:50:22Главный вопрос прямо из "Пятого элемента" - а на хрена вас спасать, таких убогих-то? Интересно, как они на этот вопрос ответят, без Брюса Виллиса-то. Я трилогию дочитал до середины второй книги, потому что первая мне очень понравилась особенно флэшбэками в Китай времен Культурной Революции, а во-второй я не выдержал сознательных китайских политруков на фоне декадентного слабого западного общества. Дальше я дочитал только краткое содержание и конец там довольно логичный и убедительный.
і якби прочитав трохи далі, то дізнався б, що даремно, бо найбільш свідомий політрук Cпойлерспер корабель і втік, бо давно не вірив у перемогу людства
Цитата: Shannou від Квітень 02, 2024, 15:02:04і якби прочитав трохи далі, то дізнався б, що даремно, бо найбільш свідомий політрук Cпойлерспер корабель і втік, бо давно не вірив у перемогу людстваCпойлерЯ дочитал дотуда. Воспитанный китаем политрук попадает в нарисованное явно западное общество, понимает, что ему скоро конец и поэтому тащит корабль. Я это воспринимаю как сладкую китайскую вату.
Cпойлерні, воно глибше, він від самого початку розумів, що людству гайки, тому й почав косити під пламєнно віруючого у перемогу, щоб таки потрапити у майбутнє та спробувати врятувати в його розумінні людство. воно мені в принципі ця книга виглядає як тоненький стьоб над партією, дуже сильно закамуфльований під мудрим та великим Китаєм, але я не знаю, можливо я і помиляюся. просто враховуючи, коли автор писав ці книги, то може й не помиляюся.
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.