Автор Тема: За Ж и М. Всё вокруг.

Offline Мадам Петрановская

• Стать: Жіноча
  • А хто борець, той здобуває світ.
Re: За Ж и М. Всё вокруг.
« Reply #4740 : Вересень 24, 2024, 18:31:06 »
Если бы не Пересстройка, распад Союза, две революции, Война, то моя жизнь была бы сказкой. :weep: А в личной жизни, как говорят - нечего внукам рассказать. Как у Майка, один брак, ноль приключений. Иногда сама удивляюсь, как так удается "скучно" жить. И ведь, сука, и не хотелось никогда приключений. Зануда я, короче.
-Ты не туда идешь! Огни в другой стороне.
-Мне все равно, я зажгу свои.

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Russia delenda est.
« Reply #4741 : Вересень 24, 2024, 18:32:42 »
Для того б щоб зрозуміти, хто така Саманта Фокс, змушена була гуглити.
Якби Шеноу не приніс відосики то і я б не згадав.
Хоча, наприклад, Елвіса Преслі пам'ятаю добре. Про всяк випадок напишу, 80 мені ще не виповнилось.

Offline Чиби

• Disce pati
« Reply #4742 : Вересень 24, 2024, 18:50:37 »
І тому пише в цьому тексті За два роки мені 40))
Я, як каже одна моя знайома, молодець і зайка, бо вряди-годи додивилася до кінця сторінки, перш ніж відповідати. :smilie5:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #4743 : Вересень 24, 2024, 20:10:35 »
Саманту, втім як і Сандру, Сабріну та СісіКетч добре знає покоління, яким зараз +-50, і я, тому що в мене сестра та брати старші.
Ну, в свої поки що 58 ще й "Союз-Екватор" пам'ятаю. Це так на нашому хуторі називали. :crazy:
Как у Майка, один брак, ноль приключений. Иногда сама удивляюсь, как так удается "скучно" жить.
:) Два сини з різницею в віці 14 років, від двох різних шлюбів... з тою ж дружиною.  :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline vs

« Reply #4744 : Вересень 24, 2024, 20:34:47 »
Для того б щоб зрозуміти, хто така Саманта Фокс, змушена була гуглити.
Якби Шеноу не приніс відосики то і я б не згадав.
Хоча, наприклад, Елвіса Преслі пам'ятаю добре. Про всяк випадок напишу, 80 мені ще не виповнилось.

я узнав що був такий Елвіс з "некрологу" десь у Ізвестіях, ну некролог там той ще був, на останній сторінці поряд з фейлетонами, з серії ось дивіться як в світі чистогану люди собі ладу дати не можуть. 8 років мені було.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4745 : Вересень 25, 2024, 09:56:35 »
Какая интересная у людей жизнь (С) сказав нудний Майк, який ніколи не приймав бабусину натирку всередину. І у якого к 60 рокам одна дружина і навіть одна теща.
В мене один знайомий розвівся з дружиною та одружився на тещі. Життя бентежне  :sarcastic::unknown:

Offline Mathilda

• Nederland
« Reply #4746 : Вересень 25, 2024, 10:16:36 »
Какая интересная у людей жизнь (С) сказав нудний Майк, який ніколи не приймав бабусину натирку всередину. І у якого к 60 рокам одна дружина і навіть одна теща.
В мене один знайомий розвівся з дружиною та одружився на тещі. Життя бентежне  :sarcastic::unknown:
Бо теща інвалід що потребує догляду, да?

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4747 : Вересень 25, 2024, 18:55:32 »
Бо теща інвалід що потребує догляду, да?
Документи щодо стану її здоров'я не бачив, але судячи з того, що він у Європі, а вона тут, то мабуть тут є якісь скриті мотиви :crazy:

Offline Pe

« Reply #4748 : Вересень 25, 2024, 20:45:50 »
Тут вроде в тему и когда-то даже этот вопрос поднимали)))
Вчера в офис ездила(а я чет совсем в доме закуклиоась с работой с моей старой крысой) и поймала себя на том, что дергаюсь, что туалеты общии (у меня проблема со здоровьем и никогда не знаешь, что и как и когда)
Пожаловалась мужу и перед отьездом и говорю, что дети вырастут на том, что может норм, что один общий оуалет для мальчиков и девочек
Он сказал, что в газетах(до которых я не дохожу, как и  телека) только статья была о том, что у детей в школах с этим большая проблема
Стресс
Вплоть до того, что отказываются идти в туалет
С одной стороны, порадовалась, что я не одна такой идиот
С другой-детей жалко
С третьей-им таки надо чего другого придумать по этой теме

Offline Pe

« Reply #4749 : Вересень 25, 2024, 21:01:18 »
Если бы не Пересстройка, распад Союза, две революции, Война, то моя жизнь была бы сказкой. :weep: А в личной жизни, как говорят - нечего внукам рассказать. Как у Майка, один брак, ноль приключений. Иногда сама удивляюсь, как так удается "скучно" жить. И ведь, сука, и не хотелось никогда приключений. Зануда я, короче.
Ну почему же нечего?
Как-раз может и есть чего рассказать?
Ломать-не строить
Может и стоит поделиться рассказами, что дорога не всегда лепестками роз выстелена и после первого периода бешенной влюбленности и другие периоды прийдут и это нормально)))
Ну мне так кажется, после 25 лет семейной жизни))
« Останнє редагування: Вересень 26, 2024, 12:35:42 від Pe »

Offline Охтирка

« Reply #4750 : Вересень 26, 2024, 09:24:16 »
Тут вроде в тему и когда-то даже этот вопрос поднимали)))
Вчера в офис ездила(а я чет совсем в доме закуклиоась с работой с моей старой крысой) и поймала себя на том, что дергаюсь, что туалеты общии (у меня проблема со здоровьем и никогда не знаешь, что и как и когда)
Пожаловалась мужу и перед отьездом и говорю, что дети вырастут на том, что может норм, что один общий оуалет для мальчиков и девочек
Он сказал, что в газетах(до которых я не дохожу, как и  телека) только статья была о том, что у детей в школах с этим большая проблема
Стресс
Вплоть до того, что отказываются идти в туалет
С одной стороны, порадовалась, что я не одна такой идиот
С другой-детей жалко
С третьей-им таки надо чего другого придумать по этой теме

Вибачте за цікавість. А пісуари в таких туалетах, не прикриті якоюсь заслонкою, є?

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #4751 : Вересень 26, 2024, 11:46:39 »
Мене впертість у поєднанні туалетів взагалі дивує. Бо туди люди не завжди тільки сцяти і срати заходять. Комусь переодягнутися треба чи зашити щось, макіяж поправити. У кабінці це робити не зручно.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Pe

« Reply #4752 : Вересень 26, 2024, 12:28:36 »

Вибачте за цікавість. А пісуари в таких туалетах, не прикриті якоюсь заслонкою, є?
Є ще вичайно, але в колишних для чоловіків, я автоматично ходжу в колишні жіночі, то й не знаю як воно с тими пісуарами))д
Під спойлером переклала гугл транслейтом що чоловік написав про колишні чоловічі і його досвіт :grin:
(Так, я теж кілька разів сиділа у темряві з тими йобаними сенсорами :facepalm: :grin:
Cпойлер
Відвідування туалету будівлі провінційного уряду

– Я сидів на унітазі в будинку «С». І раптом згасло світло.
– Там теж не варто таборувати. Чим коротше ви там сидите, тим менше потрібно включати світло. Вони це врахували. Будівля є енергонейтральною. Переможець у сфері сталого розвитку. Це дозволяє економити електроенергію. Через деякий час світло вимкнеться самостійно.
– Але я був там зовсім недовго. Вдома я завжди беру з собою газету. А ще склянку кока-коли і кілька кренделів. Адже це момент медитації дня. Хвилинка відпочинку, щоб розслабитися в цьому метушливому світі.
– Як ви це вирішили?
Я думав, буду махати руками. Тоді датчик зрозуміє, що я не помер, і тоді світло знову ввімкнеться.
– Це спрацювало?
Ні, я міг махати рукою все, що хотів. Він залишився непроглядно чорним. У кабінці туалету не було датчика, тому нічого не сталося.
– Як ви з цього вийшли?
– Ну добре, я трохи старий. Після стількох років я вмію знаходити частини свого тіла на дотик. Але я все одно відчинив двері, щоб зайшло трохи світла.
– Це спрацювало?
Так, але я був  наляканий до смерті. Перед дверима стояла жінка, яка дивилася всередину. І в цю мить замерехтіло світло. Ця жінка побачила мене в повних регаліях. Я ніби сидів у вітрині магазину.
–Соромно. Але що робить жінка в чоловічій кімнаті?
– Це не чоловіча кімната. Туалет гендерно нейтральний. Це було написано на дверях туалетної кімнати. Там дозволено будь-якої статі, в тому числі і жінкам.
– Але ж є пісуари? Якщо і є щось, що не є гендерно нейтральним, то це пісуар. Це лише для чоловіків. Чи не викликає це плутанини?
– Саме так. Жінки не мають досвіду роботи з пісуарами. Вони не знають, як це працює. Але постійні мешканці С-корпусу дали цьому своє тлумачення. На пісуарі з піднятою спідницею сиділа жінка, а поруч з нею мочився колега-чоловік. І стало ще соромніше. Оскільки вони повинні працювати професійно та ефективно, вони одразу надали зворотний зв'язок із засідання Провінційної управи (GS). Він також ставав все жвавішим і жвавішим. Чоловіки, жінки. Всі статі просто перемішалися, щоб послухати останні рішення GS. Також була знімальна група з телеканалу «ТВ-Захід». Стало дуже зайнято, а я сидів зі штанами на щиколотках у вітрині магазину. Дружина написала мені, що бачила мене по телевізору.
– Невже все ж таки вийшло нормально?
– Так, я зачинив двері і швидко провів оздоблювальні роботи. Потім я вибіг на вулицю за знімальну групу телеканалу «ТВ-Захід».
– Ви мили руки?
Ні, я був надто травмований

Offline Pe

« Reply #4753 : Вересень 26, 2024, 12:33:01 »
Мене впертість у поєднанні туалетів взагалі дивує. Бо туди люди не завжди тільки сцяти і срати заходять. Комусь переодягнутися треба чи зашити щось, макіяж поправити. У кабінці це робити не зручно.
Я зрозуміла шо вони тихесенько зе обратно змінюють, я вже бачила декілька туалетів (на поверхах у куточку) для жінок для чоловіків))
У вівторок буду в офісі та запитаю що і як))

Offline Teagan

« Reply #4754 : Вересень 26, 2024, 14:36:47 »
Бо туди люди не завжди тільки сцяти і срати заходять. Комусь переодягнутися треба чи зашити щось, макіяж поправити.
Або поплакати  (якщо це офісний реструм).

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.