Автор Тема: Українська політика. Війна. 15 листопада -

Offline RedCat

• Стать: Жіноча
Re: Українська політика. Війна. 15 листопада -
« Reply #11970 : Листопад 29, 2024, 08:04:30 »
от ніфіга не гумор

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11971 : Листопад 29, 2024, 11:29:24 »
Так отож((

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #11972 : Листопад 29, 2024, 11:42:53 »
Щось Мар"яна з ланцюжка зірвалася. Вже на хазяїв гавкати почала.  :popcorn:
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
« Reply #11973 : Листопад 29, 2024, 18:28:08 »
Цитувати (виділене)
Серж Марко
Новим командувачем Сухопутних військ ЗСУ призначений Михайло Драпатий.

Це
Просто
Неймовірно
Ахуєнна
Новина.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #11974 : Листопад 29, 2024, 21:41:01 »
Я тут щойно пройшов телефоне соціологічне опитування.

Серед діячив про ступінь довіри до яких питали були Зеленський, Єрмак, Сирський, Буданов і Стефанчук (!). Не було Залужного і Порошенка.
І було багато питань щодо можливих переговорів.
Тю, ля, а шо?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #11975 : Листопад 29, 2024, 21:48:35 »
Не вірю нікому окрім єрмака.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11976 : Листопад 29, 2024, 21:49:18 »
Не вірю нікому окрім єрмака.
з дитинства за Андрія Барісича.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline В.И.Лемминг

• Hero Member
  • добрый, но гуманный
« Reply #11977 : Листопад 29, 2024, 22:19:22 »
Мені дошкуляють певні сумніви, що це у Єрмака готуються до чогось не дуже.
Тю, ля, а шо?

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11978 : Листопад 29, 2024, 22:27:14 »
Мені дошкуляють певні сумніви, що це у Єрмака готуються до чогось не дуже.
це в Трампа готуються. в Єрмака будуть виконувати, бо варіантів небагато інших.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #11979 : Листопад 30, 2024, 07:10:48 »
от ніфіга не гумор
Зі світлофорами є що робити куди корисніше. Те ж таки безперебійне живлення.
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Кристобаль Хозевич Хунта

• *
« Reply #11980 : Листопад 30, 2024, 13:43:30 »
Зі світлофорами є що робити куди корисніше. Те ж таки безперебійне живлення.
Чи мо так?

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #11982 : Листопад 30, 2024, 14:30:43 »
Чи мо так?
Так одне іншого не відміняє.  :pardon:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Online Garfield

• Nederland
« Reply #11983 : Листопад 30, 2024, 15:59:58 »
Чи мо так?
Так одне іншого не відміняє.  :pardon:

...та й на картинці воно символічне - магазину геть нема.  :smilie5:
Homo homini felis est.

Offline Teagan

« Reply #11984 : Листопад 30, 2024, 17:43:02 »
Цитувати (виділене)
Бляха муха !
Украина выдвинула Трампа на Нобелевскую премию мира.
Это просто охуеть же.
Не, ну воруют - понятен вектор хуйни. Некоторые просто тупые - тоже понятно, другой вектор хуйни.
Но процитирванное - это же просто какой-то кромешный лютый пиздец по всем направлениям!
Якийсь лютий фальстрат. Хай може спочатку зробе "мир" а потім вже висувати? Пздць

Я розумію шо офіс хоче підлизатись до Трампа аж зі шкури лізе але це вже якось занадто.

А взагалі згадуючи попередніх лауреатів якось така номінація дуже лякає.

Offline fakir

« Reply #11985 : Листопад 30, 2024, 20:56:43 »
А взагалі згадуючи попередніх лауреатів якось така номінація дуже лякає.
а мені вона напрочуд дуже органічною виглядає на фоні Обами, який обіцяв на наступний день після інавгурації припинити війну, та Арафата :facepalm: 
дуже органічно 

якщо це допоможе отримати його прихильність, треба ще на фізику і фізіологію номінувати

UPD: і з економіки
« Останнє редагування: Листопад 30, 2024, 21:42:32 від fakir »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11986 : Листопад 30, 2024, 21:00:43 »
если девушка красива и в постели горяча - єто личная заслуга Дональда Джоновича!

Offline Eney

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
При всьому моєму ставленні до Безумної я не можу знайти тут похибок в логіці.

А тепер подивіться на події більш широко. 

Драпатий — найкращий бойовий генерал, куди його направляють, там стабілізується фронт. Покровським напрямком керує Луценко з часів прориву Очеретиного, а от Драпатий очолив Торецький напрямок у момент найбільшої кризи, забезпечивши захист Краматорська, Костянтинівки і Дружківки. Він стабілізував ситуацію. 

Попри хаос управління на Покровському напрямку, постійні тасування бригад, погану взаємодію і регулярні провали, Луценка тримають на посаді, більш того, його зробили генералом. 

Донедавна така ситуація яскраво демонструвала: при ефективному управлінні, яке організував Драпатий, і при хаотичному управлінні Луценка, фронт триматиметься зовсім по-різному, навіть за однакових умов. 

Що відбулося зараз? 

Протягом тижня надходить інформація про активізацію російського наступу на Краматорськ. Одна з ключових бригад під керівництвом Драпатого — 93-тя, командиром якої є Паліса. У дні, коли ворог активізує наступ, Драпатого і Палісу викликають до Києва на небойові посади. Це спричиняє управлінський вакуум як у фронтовій структурі управління, так і в одній із ключових бригад у момент наступу противника. 

Отже, замість того щоб розширити бойові повноваження Драпатого і надати йому управління більшою частиною фронту, його призначають на тилову посаду Командувача сухопутних військ. "Почесне підвищення". Завдання на цій посаді включають підготовку резервів, координацію роботи ТЦК та СП, безкінечне "упороте" створення "паперових" бригад, що вже давно дискредитувало себе. Усе це — спадок Сирського і Павлюка у найбільш проблемній "гнилій" ланці військового управління, - Командуванні сухопутних військ. Заступники в Драпатого від Сирського і Павлюка, а кадровий склад сформований з кумів, сватів і друзів генеральських кланів. 

Навіть за наявності карт-бланшу, якого Драпатий не отримав, розібратися в тилових питаннях потребує кількох місяців. Але спеціалізація генерала — бойове управління, у чому він досяг унікальної майстерності. У результаті ми втрачаємо найкращого бойового менеджера, а ризик втрати Донецької області до інавгурації Трампа зростає в рази. 

Але це ще не все. Одна з ключових бригад на Курщині — 95-та ДШВ під командуванням Апостола — також втратила командира. Апостола відкликали до Києва. Це додатково збільшує бойові ризики там. 

Вся ця ситуація виглядає як спланована російська операція. І Сирський усе ще на посаді. 

Володимире Олександровичу, Ви це помітили?

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
Володимире Олександровичу, Ви це помітили?
:rofl:

Offline Eney

Може хто знає Мадяра, то це його відповідь Безуглій і тим, кому подобається її робота.
Цитувати (виділене)
Чорно-біло.

Пане Головнокомандувач ЗСУ,
принагідно доповідаю:

протягом двох з половиною діб, що минули з моменту Вашого крайнього візиту до 414 оп силами та засобами полку на Покровському напрямку:
… «уражено/знищено всього 314🎯одиниць ворожих цілей. Підтверджені втрати живої сили противника склали 158 ос, в т ч:
☠️97-200
🩸61-300

Здійснено:
1232 бойових вильота, в т.ч:
587-розвідка
379-фпв
266-нічні бомбери
253 сесії дистанційного мінування…

Втрат ОС 414 оп нема.»

Доповідав м-р Р.Бровді
ком. 414 опубас

Чого це тут, поясню двома тезами:

•перше. Візити Головкома регулярні. Втретє протягом часу перебування нашого підрозділу на Донбасі, вшосте з літньої Харківської двіжухи, де ми працювали з Хартією (13 НГУ) та 92 ошбр на Липцях та з інш.бригадами у ТГР Вовчанськ, продовжуючи одночасово єбашити і на Херсонщині. Не показові, робочі, з обговоренням ситуації, тактик та особливостей застосування.
Не в умовах штабів старшого начальника, а безпосередньо на пульті бойового управління полку. Це моменти, коли тебе чують, радять і допомагають не відкладено та рішуче. А вже потім- накази на папері.
В складних умовах поточного рухомого фронту, крапка.

•друге. І це заїбало, тому воно тут:
скільки часу і якого фака обмежена горстка публічних осіб, типу пані депутатки Марʼяни Безуглої, будуть агресивно напарювати суспільству ерзац ефекту, відомий у психології, як експеримент Соломона Аша?

Коли вищезгадана публічна особа лляла лайно на ГК Залужного, абсолютна більшість військових мовчала. Корю себе, адже вчинив я негідно, змовчавши тоді. Навряд це мало би який-небудь вплив, але тут про самоповагу. Пане Генерале, вибачте. Ви перший, хто почув  та дав нам імпульс до зростання підрозділу зі взводу ТРО до батальйону бпла ЗСУ.

Очевидно, ті атаки пані Марʼяни не мали якогось впливу на рішення Верховного Головнокомандувача, але будучи в доступі до кулуарів влади і володіючи інформацією та чутками, своєчасно використалися та підпушувалися з власних мотивів, і… «споживалися» народом.

Тепер пані перманентно взялася за ГК Сирського та й за будь-які крайні військові кадрові рішення Верховного ГК і саме це мене вкурвило: за 24 години ми почули і про «цапа-відбувайла» генерала Михайла Драпатого, нашого південного Няня, під командуванням котрого ми-Птахи успішно єбашили хробачню  на Херсонщині, на Харківщині і на сході, котрого вчора призначено Командувачем Сухопутних військ і котрому тепер знов безпосередньо підпорядковується 414 опубас, і Командувача генерала Павлюка не так зняли, як виявляється (чи «недозняли»?тут я глибину думки не зрозумів);

Далі більше. У пані рецидив викривальництва: про наших бойових комбригів-Побратимів йдеться. Комбриг 93-ї П.Паліса (протягом 110 діб перебування Птахів Мадяра у межах Бахмуту, в т.ч. на смузі 93-ї, ми зробили сумісно у тому пеклі все, що було у наших силах), комбриг 95-ї одшбр Апостол (з Воїнами котрої з початку курської операції по сьогоднішній день пліч-о-пліч Птахи безперервно навалюють ординцям),- з визначень «проповідниці Аша», вони- теж кадрова «штанга», бо улюбленці Сирського, лояльні до нього…

Грьобана в ріт, чого Ви хочете, чого домагаєтеся? Опублікуйте вже ваш особистий перелік бойових військових Командирів, котрі можуть чи мають право братися за реформування та управління військом Українським.
Тому що, коли навіть пошепки на рівні чуток з кулуарів донеслося прізвище Командувача ССО Трепака (під безпосередньою координацією котрого у 2022 року Птахи працювали на Бахмуті і Соледарі спільні з Воінами ССО операції), як ймовірного кандидата на посаду ГК, то і йому Ви негайно всадили промивку, ймовірно, на випередження.
У тих же чутках ще звучав ймовірний кандидат на НГШ (бойовий комбриг, під командуванням котрого ми теж понад рік воювали без дня передиху на сході,  прізвище котрого не називатиму, адже під лупою не слідкую за всіма опусами пані Марʼяни і не курсі, чи не поливала вона лайном і його репутацію чи персону, адже не хочу зайве «накликати» фокус ще й на нього).

«Геть Сирського, пане Президенте! Чекаємо»,- такі гасла пані Марʼяни блимають щоденно і далеко не 25-им кадром.
  https://t.me/robert_magyar/972

Offline Фрейя

• Hero Member
Цитувати (виділене)
Президент Євроради Кошта під час візиту до Києва заявив, що з січня Україна щомісяця отримуватиме 1,5 мільярди євро від заморожених російських активів, також цього місяця ЄС виділить 4,2 мільярди євро макрофінансової допомоги, передає кореспондентка Суспільного.

Він також оголосив, що у першому півріччі Євросоюз відкриє перші два переговорні кластери з Україною щодо євроінтеграції.

Offline Milena

« Reply #11992 : Сьогодні в 01:49:42 »
Вельмишановні, ну поясніть мені нарешті, якого біса стільки уваги тій дурнуватій безугломізковій Мар'яні? Що, без неї в Україні хліб не печеться, вода в унітазі не тече а Атакамси стріляти відмовляються? :scare3:

Online Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #11993 : Сьогодні в 04:58:06 »
У Тернополі внаслідок атаки БпЛА загорівся п'ятиповерховий житловий будинок, постраждали три поверхи. Одна людина загинула, є поранені, триває евакуація мешканців.

Offline Eney

« Reply #11994 : Сьогодні в 08:47:05 »
Канцлер Німеччини Олаф Шольц вперше за два з половиною роки прибув до Києва для переговорів із президентом України Володимиром Зеленським, – DPA.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11995 : Сьогодні в 09:58:07 »
Може хто знає Мадяра, то це його відповідь Безуглій і тим, кому подобається її робота.

Мадяр жодним чином не відповідає на питання, яке ставить Безугла - Драпатого знімають з фронту та переводять на тилову посаду, разом з них ще двох досвідчених командирів.

Offline Eney

« Reply #11996 : Сьогодні в 10:07:29 »

Мадяр жодним чином не відповідає на питання, яке ставить Безугла - Драпатого знімають з фронту та переводять на тилову посаду, разом з них ще двох досвідчених командирів.
Тобто, ти вважаєш, що повинні бути відповіді на питання Безуглої? Ти впевнений у цьому, що це потрібно?  Як на мене, то за просто от за ці питання Безуглу вже можна закривати у буцегарні.  І так, для мене це питання закрите, принаймні на час війни.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11997 : Сьогодні в 10:15:22 »

Тобто, ти вважаєш, що повинні бути відповіді на питання Безуглої? Ти впевнений у цьому, що це потрібно?  Як на мене, то за просто от за ці питання Безуглу вже можна закривати у буцегарні.  І так, для мене це питання закрите, принаймні на час війни.

я вважаю, що її питання логічні - кацапи наступають, людей, яких сам Мадяр вважає гарними командирами, забирають зі фронту, я не знаю, хто заступає на їх місце і чи не призведе це до вакууму та хаосу в управлінні. бо я знаю, що кацапам завжди вдаються наступи під час ротації (і ось саме за це Безумну і треба було б закрити, за ці анонси ротацій), тут ситуація плюс мінус аналогічна. я не вимагаю, щоб мені терміново надали відповіді на всі мої питання, в мене їх з 2014 року довгий перелік. та я не можу сказати, що цього разу вона щось ляпнула недолуге.

Offline Eney

« Reply #11998 : Сьогодні в 10:20:16 »
А чому ти повинен знати хто у воюючій армії заступає на чіє місце? Ключові фігури визначені, а вони вже самі вирішать хто за кого і де.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #11999 : Сьогодні в 10:36:48 »
А чому ти повинен знати хто у воюючій армії заступає на чіє місце? Ключові фігури визначені, а вони вже самі вирішать хто за кого і де.
я не повинен, я просто не знайшов цю інформацію чи дописи блогерів з цього приводу. типу на місце Драпатого заступає такий-то, він гарний/поганий бойовий/паркетний. бо вакууму дійсно не може бути і призначення вже мало відбутися, хотів погуглити, хто прийшов.

vano80 і 6 Гостей дивляться цю тему.