Две ракеты залетело в Польшу. Двое погибших.
❗️Прем'єр Польщі Моравецький скликав екстрене засідання Комітету Ради міністрів з питань національної безпеки та оборони через те, що одна чи дві російські ракети впали у Люблінському воєводстві на кордоні з Україною, та вбили 2 людей.
Немає жодної країни в світі, яка могла б підготуватися до ракетних атак на енергосистему такого масштабу.
инсайд с последнего разговора премьера Польши с правительствомего последние слова были:Kaliningrad za 3 dnirusnya, jebalo ???
Польский ведущий теленовостей сидит с квадратными глазами. Новость пока еще не пустили.
Польские наемники войска готовы, я надеюсь.Дострелялись. Польша русне не Молдова.
От хотелось бы верить, но побуду пессимистом пока
До кожного трансорфматора в Україні треба привʼязати по одному корегувальнику, колаборанту і московському попуПилип Духлій
Цитата: Shan від Листопад 15, 2022, 20:48:58От хотелось бы верить, но побуду пессимистом покаВ смысле? Начнет ли нато войну? Очень вряд ли. Начнет ли давать всего побольше, а может и подальше? Очень вероятно.
о ракетах, в смысле, что это они, нигде ни слова
Відносно завданого удару москалями по Польщі, я б не марив 5 статтею НАТО. Але, відповідь від Варшави має бути. І тут можливі варіанти котрі посилили б безпосередньо захист Польщі від подібних ексцесів. А саме, розміщення польського ППО на території Західної України, разом з дозволом польотів польських винищувачів над цією територією. Або введення окремого контингенту (разом з згаданним вище ППО) для нейтралізації загрози з боку Білорусі по лінії Ковель - Сарни.Останній варіант бажаний, але менш реалістичний. Подивимось чим відповість Варшава, бо може й проковтнути, така ймовірність також є.https://t.me/cringedepartment/1052
Цитата: Shan від Листопад 15, 2022, 20:48:58От хотелось бы верить, но побуду пессимистом покаСаме так. Буде мега діп консерн, якщо справді ракети.
Не думаю, что попадание ракет будет признано (если было).
Цитата: Ксеня від Листопад 15, 2022, 21:03:53Не думаю, что попадание ракет будет признано (если было). Рашка довольно потрет ручки.
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.