Автор Тема: Нотатки про насущне

Offline Eney

• Стать: Чоловіча
Re: Нотатки про насущне
« Reply #2340 : Листопад 29, 2024, 10:19:55 »
Цитувати (виділене)
Цитувати (виділене)
"Сергій Марченко. Зараз країна знову в темряві і є велика спокуса почати шукати винних серед своїх. Чому цього не варто робити? Тому що це фактична неправда.
Президент Зеленський, Андрєй Єрмак, Мустафа Найєм, ДТЕК, інші посадовці і компанії, можливо, могли зробити більше, але Україна без світла - не їхня вина.
Це не вина Байдена, Шольца, Макрона. Можливо, вони могли надати більше зброї, але без світла ми не через них.
Це навіть не вина путіна. Звичайно, воно падло, але винен не він.
Єдиним відповідальним за гуманітарну катастрофу в Україні є російський народ.
Цей народ – єдина причина всієї біди, що випала на нашу долю. путін – всього лише дрібний гвинтик в механізмі цього народу. Цей народ обрав, переобрав і продовжує обирати путіна тому, що путін виконує його запит на знищення у нас всього живого і перетворення українців на рускіх.
Давайте не забудемо після війни всього того, що рускі тут робили і ніколи їм цього не пробачимо.
Бо перше, що зроблять ці цинічні потвори після війни – повилазять з усіх щілин з розповідями про хороший рускій народ і поганих американців, які нас "рассорілі". Вони вміють залізти без мила в самі інтимні місця. Брехня і маніпуляції – головна риса цього народцю.
Треба все пам'ятати і не дати потворам жодного шансу."

Chepynoga Vitalii
1 год ·
Прочитав пост Serhii Marchenko сьогодні вранці. Сам думав так само вчора. В непевні й непрості часи є спокуса звинувачувати в негараздах тих, хто ближче.
У нас часто у повітряних тривогах винна сирена повітряної тривоги, а не російські бомбардувальники й іранські «шахеди». У вимкненні світла винні енергетики, а не терористи. В осколках, що падають на будинки, винні ППО, а не росіяни. В поганій погоді винні синоптики загалом, й Наталка Діденко зокрема.
Природа людина так влаштована, що їй легше шукати прості пояснення й "ближні" причини, хоча вона й сама десь розуміє, що щось воно «нетойво». Це «логіка» першої емоції.
Але ми люди дорослі, і мусимо свідомо пам'ятати, хто насправді винен у наших негараздах. Маємо також знати, що яйця подорожчали зовсім не через те, що кури обнагліли…
В общим, тримаймося!

Offline Milena

« Reply #2341 : Листопад 29, 2024, 12:46:20 »
Займатися цією проблемою зараз не на часі.

Offline Солоха

• Стать: Жіноча
  • Я не крило, я дзьоб
« Reply #2342 : Грудень 02, 2024, 09:00:32 »
Дмитро "Калинчук" Вовнянко

ЩО ЗУПИНИТЬ МОСКВУ?
Теза про те, що от стане Трамп повноцінним президентом (тобто пройде інавгурацію) і посадить Україну з Росією за стіл переговорів лунає зараз з кожної праски. Скажу зразу, я цілковито припускаю таку можливість. І навіть припускаю, що Москва погодиться піти на тривале замирення. Проте.
Що таке замирення буде означати? Воно буде означати, що Москва фізично не може далі продовжувати війну. Треба розуміти, шанс (доволі примарний) вийти з війни переможцями Україна втратила після того як плани українського командування стали опинятися в Москві (це Зеленський заявив) - після того як ставка Верховного головнокомандувача (того таки Зеленського) похвалилася що взяла керівництво військами у власні руки. Відтоді у ЗСУ закінчилися перемоги, а відставка генерала Залужного добила ситуацію остаточно.
До речі. Москва нині пре вперед не рахуючись ні з якими втратами, а їхні дивізії перетворилися на команди з утилізації особового складу (як у Червоній армії в Другу Світову війну). Цей факт цілком може свідчити про намір Кремля невдовзі завершити війну - він силиться відірвати якнайбільше.
Але що здатне зупинити Кремль?
Перше - стан економіки. Ні, я цілком згоден. Якщо Москві треба буде для перемоги над нами опустити рівень життя пересічних росіян до курних ізб, лаптєй та лучин - Москва це зробить. Але. Існує ціла низка галузей, без підтримки яких Росія не може нормально існувати. Простий приклад - об'єкти на яких можуть статися техногенні катастрофи. Ще - виробництво зброї, навіть у Москві розуміють що кидати війська в атаку без відповідної зброї - так ніяких людей не вистичить.
Віщую що зараз здійметься галас, у Москви, мовляв грошей хоч греблю гати, бо нафтаі газ!.. Ніфта і газ - то добре, тільки от Газпром став несподівано найзбитковішою компанією Росії. Факт? А це не єдина ознака проблем в економиці РФ.
Російські підприємці зараз белугою виють через ключову відсоткову ставку кредитування у 21% - вони відверто говорять, що чимало підприємств за такої ставки стають збитковими і що це вбивство російського виробництва. А вже чекають підвищення ставки до 23%. І це не межа.
Ставку підвищували аби не допустити інфляції - але стрибок інфляції у Росії відбувається прямо зараз. Є інформація що в російській оборонці відбувається криза неплатежів - підприємствам за відвантажену зброю та техніку не платять до року.
Ще одна цифра. Протягом поточного року в Росії на 30% впали продажі сільгосптехніки. Росія вже стикалася з нестачею яєць та масла. Буквально зараз посівна в Росії пройшла так, що аграрний міністр Росії закликала молитися за урожай. Якщо так далі піде, Росія ризикує в повний зріст стикнутися з голодом.
Друге, що здатне зупинити Москву - нестача людей. Не треба сміятися. Людей в Росії далеко не безмежно. Розміри Росії - її проблема. За кількістю населення на квадратний кілометр Росія недонаселена і аби існувати їй треба постійно підтримувати частину інфраструктури для забезпечення себе самої. Транспорт, енергетика, зв'язок тощо. А в Росії уже їхні воєнкори плачуться про нестачу людей на фронті і водночас в самій Росії спростили працевлаштування для підлітків і пенсіонерів. Російські ЗМІ пишуть відверто, провести нову мобілізацію не дають виробничники, вони стверджують що мобілізація вирубить низку галузей російської економіки.
Я не знаю, наскільки критична ситуація в російських економиці і кадрах. Скажу так, якщо Путін піде на замирення - значить критична. За інших умов цим варто було б скористатися, але завдяки нашому мудрому керівництву ми й самі виснажені. Так що...
А от Трамп Москву зупинити не здатен. Точніше так, здатен, якщо придумає як обвалити економіку РФ без шкоди самим США. Якщо не придумає і якщо не зважиться показати що США як союзник не вартий нічого - війна триватиме.
До речі, війна не припиниться і в разі замирення. Бо Москва кине всі сили на виправлення своїх недоліків і знову вломиться до нас. За кілька років.
Вибачте, кращих прогнозів я не маю.

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #2343 : Грудень 03, 2024, 10:44:09 »
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
tspodSonrecm6gtu1iu7f1650l06l008flal
0
g0f71h52g5
m
f4a1ttgt
4
m6g
  ·
ЦІКАВІ ДЕТАЛІ МІНСЬКА
В мережі з'явилося відео розмови російського терориста ДНР-ЛНР і депутата російської Держдуми Олександра Бородая з російським воєнкором Семьоном Пєговим, де Бородай повідомив сенсаційну новину. Мінські угоди восени 2014 р. були укладені тому що Росія не могла далі продовжувати війну проти України.
Простіше. Бородай повністю підтвердив все те про що я в своїх дописах горлав починаючи від 2014 р. і що детально описав у дописах "Рейд помсти – Маріуполь був врятований" та "Політичний клінч у Мінську 2014-го".
https://tverezo.info/post/68580
https://tverezo.info/post/70523
А тепер дивіться самі.
Бородай стверджує, що українська армія на момент Мінська була практично небоєздатна. Те саме писав я. Станом на 19 серпня 2014 р. операція зі знищення тероирстів ДиРи проходал успішно, ЗСУ замикали три оточення навколо Луганська, Горлівки та Єнакієва і Стаханова та Алчевська. Перший же замкнутий "мішок" обвалив би весь фронт. Аби виправити становище Москва кинула в бій вже не банди терористів а кадрові частини армії РФ. Зав'язалися бої.
І отут повним провалом завершилася афера генералів Хомчака та Ярового (першого заступника міністра Авакова) з захоплення Зуєвської ТЕС - ми знаємо ці події як Іловайське бойовище. Характерно, журналіст Бутусов, який тоді прямо звинувачував в Іловайській катастрофі президента Порошенка ще й досі не пред'явив ЖОДНОГО документа, який би підтверджував його слова. Нині Бутусову ні до того - він тепер з заленою владою воює.
А тоді результатом катастрофи під Іловайськом став по-факту прорив фронту в зоні сектору Б. До речі, під Іловайськом знову таки відмітилися кадрові російські війська. Але.
Новини про участь кадрової російської армії в боях здійняли бурю в тодішньому російському суспільстві. Дійшло до того, що аж ніяк не опозиційне видання "Вєдомості" у редакторській статті задажало від російського уряду відповіді - веде Росія в Україні війну, чи ні? Виявилося, що росіяни радісно готові спостерігати за подіями на Донбасі здалека - але ніяк не хочуть воювати там самі.
А що тепер каже Бородай? А він каже що російські еліти і російське суспільство були не готові воювати. І що Мінські угоди були вимушені. Тобто він підтверджує все сказане вище.
Росії було потрібно виграти час і приготуватися для повномасштабної війни проти України.
А чого Бородай не каже? А не каже він того, що президент Порошенко примусив Москву підписати Мінск на умовах вигідних Києву. І сталося це тому, що в той час як пенсіонер Кучма (жодної офіційної посади на той момент він не мав) обговорював деталі Мінська, українські 95-а та 79-а аеромобільні бригади здійснили Рейд Помсти. Українські десантники пройшлися по тилах росіян і ледь не звільнили Новоазовськ. Москва кинулася підписувати Мінські угоди не вдаючись в деталі, і...
І тепер Путін плачеться що Мінськими угодами його і Росію обдурили. Це що ж виходить, Бородай ловить Путіна на брехні?
Та ні, праві вони обоє, і Бородай, і Пуйло. Їх справді обдурили - і зробили це гарно й вишукано. Бо за Мінськими угодами Україна не пристала на жодну з критичних вимог Москви. Україна НЕ відмовилася від Асоціації з ЄС. Україна НЕ переглядала угоду про Асоціацію з ЄС. Україна НЕ визнала терористів ДиРи і Луганди. Україна ніяк НЕ обговорювала статус так званих «ДНР» і «ЛНР». Україна добилася припинення бойових дій – і виграла необхідний їй час.
Ба-більше. Мінськи угоди виписані були так, що Росія була приречена їх порушити - і вона порушила їх зразу ж, бо терористи ДиРи не відвели від фронту важке обзброєння.
Іншими словами, Москва була примушена постати перед всім світом агресором. А те що вона розглядала передишкою для себе, обернулося передишкою для України - і Україна передишкою скористалася. ЗСУ в період 2014-2019 рр. були зміцнені так, що розвалити їх не вдалося навіть зеленій владі. Завдяки цьому ми досі тримаємося.
Нині зелена влада волає, що Мінська-3 не буде. Звісно не буде. За Мінськими угодами Маріуполь, Бердянськ та Запорізька АЕС були українськими. А нині?

Offline RedCat

« Reply #2344 : Грудень 03, 2024, 16:50:28 »
Volodymyr Ariev
2 год  ·
Сьогодні ВР створила Міністерство єдності - скорочено Мінєд
На цьому не варто зупинятися. Треба створити:
міністерство правди України (Мінпру)
міністерство справедливості і розбудови України (Мінсру)
міністерство потужності і незламності України (Мінпну)
і державний комітет забезпечення діяльності (Держкомзад)
Питання демографічної політики, звісно, потрібно вирішувати. Але точно не у формі міксу цирку і оруелівської антиутопії.

Offline AVI

« Reply #2345 : Грудень 09, 2024, 20:25:01 »
Трошки на правах реклами. Шкода, що я не в Києві :(
Цитувати (виділене)
Татуся Бо
Ми скільки всього зараз мовчимо, що варто було б робити виступ-стендап у вигляді зборища мовчунів. Тут би всі такі поприходили, розсілися, взяли по келиху, я б із келихом сіла на сцені і мовчки пили б і мовчали кожен про своє)))

Тоді хтось би сказав "та, да, бля" і всі б погодились, налили і випили. І знову б мовчали. Потім хтось би засміявся "та це піздєц" і всі б із ним погодились. І знову налили б і випили мовчечки.

Але я вже задовбалася мовчати))) Тому запрошую вас у цю неділю 15 грудня, о 19:00  в Києві в Гарнізон поговорити зі мною. Тут то я вам і розкажу всі свої дивні пригоди і історії, а ви поділитеся своїми. Обнімашки і тости "та да, бля" вітаються. Це наша класна нагода поговорити один з одним. Бо ми скоро позахлинаємося в цьому повсякденному непроговореному.

Вхід вільний, тобто вам треба лише зареєструватися, щоб отримати місце яке ви захочете. Посилання на реєстрацію дам в коментах. З вас лише  донат на потреби моїх котиків із 72 ОМБР.

Приходьте, бо я знов боюся, що ніхто не прийде і доведеться говорити лише з черепом Юріком))) не те щоб я боялася говорити з черепом, але співрозмовник із нього так собі. Мене впізнаєте по рожевій биті в руках)))

Offline Солоха

• Я не крило, я дзьоб
« Reply #2346 : Грудень 11, 2024, 09:16:53 »
Зоя Казанжи:
Існування концтаборів в сучасному світі - це вирок сучасному світу.
Ліквідовано Євсюкова, начальника страшної колонії в Оленівці, де підло, уві сні, були вбиті наші полонені. Саме він був причетний до страти наших в ніч на 29 липня 2022 року, де загинули не менше 53 бійців і ще 70 отримали поранення.
Ми бачимо, як виглядають українські бійці після полону. Ми чуємо їхні історії про знущання і допити, про звірства і нелюдяність.
Дивишся на це все, і думаєш: ЯК МОЖНА ДІЙТИ ДО ТАКОГО?! Що має бути і голові, щоб людина вчиняла такі звірства?!
І ось, нове. У Сирії випускають вʼязнів режиму Асада.
Вʼязниця Седная. Ви вже бачили світлини, які облетіли світ - гори взуття, одягу; розчинені у кислоті тіла; кістки загиблих: діти увʼязнених жінок, які ніколи не бачили денне світло; змучені знущаннями вʼязні.
В Седнаї знайшли тіло активіста Мазена аль-Хамади. Зі слідами страшенних знущаннь, дивитися на ці фото неможливо. В 2020-му році його викрали в Нідерландах.
В Седнаї багато із тих, кого врятували, втратили розум. Вони не памʼятають, хто вони і звідки, не памʼятають імен і не розуміють, де вони.
Йдуть процеси упізнавання. Завдяки йеменським медіа знайшовся лікар Ріяд Аль- Аумайсі. З 2013 року його вважали зниклим безвісти.
Є відео з кадрами Ріяда. Дивитися це неможливо. Від тортурів він збожеволів.
А Сахілу Аль-Хамаві пощастило (як би по дурному не звучало це слово) більше. У порівняні з іншими. Сахіл - боєць ліванської християнської поліції, якого тримали у застінках 33 роки! Він не збожеволів, не втратив руки-ноги. Вже в Лівані, зустрівся зі своєю дружиною. У людей просто так вкрали цілі життя…
І знаєте, що ще цікаво. Всі ці жахи творились на очах світу. В буквальному сенсі. Тому що на супутникових світлинах дуже добре було видно, як тіла замордованих людей викидають у дворі вʼязниці, як росте гора трупів там… Не кажучи вже про те, що про тортури в Седнаї постійно говорили сирійські опозиціонери.
Точно так було відомо про Голодомор, Голокост, про геноциди в Камбоджі, на Балканах, в Руанді. Було відомо про нацистські концтабори.
Ось зараз знайшла інформацію про те, як нинішня номінантка на посаду директора Нацрозвідки США, 7 років тому таємно відвідала Дамаск і зустрілась з Башаром Асадом. І всі ці 7 років ця без пʼяти хвилин високопосадовиця Талсі Габбард, була адвокатом режиму Асада. В той час, коли сирійців нищили не лише бомбардуваннями, а і вбивали в застінках страшних вʼязниць. Яка «прониклива» майбутня головна «розвідниця»!..
Сирійці повертаються додому. Ви, певне, бачили дороги із Туреччини, заповнені автомобілями тих, хто їде додому. Бачили, як зустрічаються рідні, які вже не мали надії на зустріч. Півстоліття терору і знищень від клану Асадів закінчились.
Всі диктатури закінчуються. Жаль, що часто людські життя закінчуються раніше…

Offline Lilьka

• Львів
« Reply #2347 : Грудень 11, 2024, 17:16:20 »
Дивишся на це все, і думаєш: ЯК МОЖНА ДІЙТИ ДО ТАКОГО?! Що має бути і голові, щоб людина вчиняла такі звірства?!
Моя особиста думка: ми, люди, НЕ Є РОЗУМНИМИ ІСТОТАМИ. Ми всі - виродки еволюції, чи там похибки божого промислу.
Істота мисляча, або матерія, що має зародки свідомості не стане сама себе вбивати.

Offline RedCat

« Reply #2348 : Грудень 12, 2024, 08:20:26 »
Цитувати (виділене)
Що мене курвить в сучасності, це зведений в абсолют непрофесіоналізм.
20 років тому, щоб тебе почули, потрібна була справжня експертність, роки роботи в професії, репутація. Ти не міг просто так прийти в ефір і говорити про ядерну бомбу, якщо ти не фізик-ядерник.
Зараз будь який фрік, який вміє складно пиздюнькати ротом, автоматично сприймається як експерт. Досвід роботи в темі не важливий. Репутація не важлива. Вірніше, важлива – чим гірша, тим краще – більше людей захоче подивитися на скандального персонажа. Головне, щоб людям було весело і нравилося. Щоб простою мовою, як п'яний батя на кухні. Щоб все понятно, як мішок картоплі.
Єдиний критерій експертності – кількість підписників. Навіть, якщо ти зібрав навколо себе ще більших ідіотів, ніж сам, конспіраторів, антиваксів, міських божевільних – якщо їх багато, ти вже величина.
Я дуже сподіваюся, що з часом людство навчиться фільтрувати п#здунів а-ля Арестович чи Суббота. Бо інакше ще одне-два покоління і нам п#зда. Будуть потім якісь гуманоїди шукати причини зникнення нашого виду, а ми просто їб@нулись
Сергій Марченко

Offline Eney

« Reply #2349 : Грудень 12, 2024, 09:47:58 »
Чомусь згадалось, що 20 років тому у мене був телефон сіменс с55. У нього не було камери, але екранчик приємно світився синеньким коліром.

Offline Teagan

« Reply #2350 : Грудень 12, 2024, 09:48:13 »
Будуть потім якісь гуманоїди шукати причини зникнення нашого виду, а ми просто їб@нулись
Не просто, то все завдяки соцсєточкам. Іронічно що цей пост Марченко мабуть теж пише в одній з них.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #2351 : Грудень 12, 2024, 10:07:23 »
Чомусь згадалось, що 20 років тому у мене був телефон сіменс с55. У нього не було камери, але екранчик приємно світився синеньким коліром.
Нічого не плутаєш? Номер моделі або колір? Я аж пошукав: помаранчева підсвітка. Якиісь з синьою були, але тоді яскраві сині світлодіоди ще були рідкістю

https://www.google.com/search?q=siemens+c55&client=ms-android-google&sca_esv=61ba496ce5dbe72c&sxsrf=ADLYWILdEO46E2nntgLgpaI3ooADBqIahw%3A1733990634046&ei=6phaZ-2-ApGN9u8Pm6GXgQw&oq=siemens+c55&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIgtzaWVtZW5zIGM1NTIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeSOZTUI4NWIIwcAF4AZABAJgB0ASgAdwRqgELMC4yLjQuMS4wLjG4AQPIAQD4AQGYAgmgAtISwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICDRAAGIAEGLADGEMYigXCAhMQLhiABBiwAxjRAxhDGMcBGIoFwgITEC4YgAQY0QMYQxjHARjJAxiKBcICChAAGIAEGEMYigXCAhAQLhiABBhDGMcBGIoFGK8BwgILEAAYgAQYkgMYigXCAhAQLhiABBjRAxhDGMcBGIoFwgILEAAYgAQYkQIYigXCAhEQLhiABBiRAhjRAxjHARiKBcICCxAuGIAEGNEDGMcBmAMAiAYBkAYMkgcJMS4yLjQuMC4yoAewMQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Homo homini felis est.

Offline vs

« Reply #2352 : Грудень 12, 2024, 10:46:56 »
Цитувати (виділене)
Що мене курвить в сучасності, це зведений в абсолют непрофесіоналізм.
20 років тому, щоб тебе почули, потрібна була справжня експертність, роки роботи в професії, репутація. Ти не міг просто так прийти в ефір і говорити про ядерну бомбу, якщо ти не фізик-ядерник.
Зараз будь який фрік, який вміє складно пиздюнькати ротом, автоматично сприймається як експерт. Досвід роботи в темі не важливий. Репутація не важлива. Вірніше, важлива – чим гірша, тим краще – більше людей захоче подивитися на скандального персонажа. Головне, щоб людям було весело і нравилося. Щоб простою мовою, як п'яний батя на кухні. Щоб все понятно, як мішок картоплі.
Єдиний критерій експертності – кількість підписників. Навіть, якщо ти зібрав навколо себе ще більших ідіотів, ніж сам, конспіраторів, антиваксів, міських божевільних – якщо їх багато, ти вже величина.
Я дуже сподіваюся, що з часом людство навчиться фільтрувати п#здунів а-ля Арестович чи Суббота. Бо інакше ще одне-два покоління і нам п#зда. Будуть потім якісь гуманоїди шукати причини зникнення нашого виду, а ми просто їб@нулись
Сергій Марченко

тут було вже про смерть експертизи:
https://pikvik.com.ua/index.php?topic=4188.msg961655#msg961655

Offline Eney

« Reply #2353 : Грудень 12, 2024, 16:18:02 »
Нічого не плутаєш? Номер моделі або колір? Я аж пошукав: помаранчева підсвітка. Якиісь з синьою були, але тоді яскраві сині світлодіоди ще були рідкістю

https://www.google.com/search?q=siemens+c55&client=ms-android-google&sca_esv=61ba496ce5dbe72c&sxsrf=ADLYWILdEO46E2nntgLgpaI3ooADBqIahw%3A1733990634046&ei=6phaZ-2-ApGN9u8Pm6GXgQw&oq=siemens+c55&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIgtzaWVtZW5zIGM1NTIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgYQABgWGB4yBhAAGBYYHjIGEAAYFhgeSOZTUI4NWIIwcAF4AZABAJgB0ASgAdwRqgELMC4yLjQuMS4wLjG4AQPIAQD4AQGYAgmgAtISwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICDRAAGIAEGLADGEMYigXCAhMQLhiABBiwAxjRAxhDGMcBGIoFwgITEC4YgAQY0QMYQxjHARjJAxiKBcICChAAGIAEGEMYigXCAhAQLhiABBhDGMcBGIoFGK8BwgILEAAYgAQYkgMYigXCAhAQLhiABBjRAxhDGMcBGIoFwgILEAAYgAQYkQIYigXCAhEQLhiABBiRAhjRAxjHARiKBcICCxAuGIAEGNEDGMcBmAMAiAYBkAYMkgcJMS4yLjQuMC4yoAewMQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Звісно плутаю, 20ть років  же ж пройшло. Але одна пам"таю - синеньке привітне віконце у неосяжний світ телефонних мобільних мереж. Ну і контракт звісно. На рік. А от експертів у ютубі точно не пам"ятаю.
Хоча, думаю, якщо б тоді був ютьюб..... :scratch_one-s_head:

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
« Reply #2354 : Вчора в 05:48:20 »
20 років тому вже можна було обійтися без контракту, і якраз оплату за вхідні відмінили. Півдолара (2 грн. 69 коп.) за хвилину вихідного - то вже таке...
Sim-Sim була вставлена в "Trium Mars", добутий на Кардачах доларів за 50. Перше поповнення згоріло менш ніж за хвилину. Не заблокував клавіатуру, і ця зараза в кишені додзвонилася на номер WAP-доступу... британський, і спробувала відкрити якусь домашню сторінку (вже невдало). :crazy: 40 гривень як не було.
Номер зберігся досі, а сама сімка жила десь до 2020. Навіть 3G підтримувала.  :)
« Останнє редагування: Вчора в 05:58:27 від invariant »
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Shana

• Київ/Чернігівщина
« Reply #2355 : Вчора в 09:15:18 »
Номер зберігся досі, а сама сімка жила десь до 2020. Навіть 3G підтримувала.
Аналогічно. Першу українську сімку (Київстар) придбала на початку 2005 року. Досі цим номером користуюся.
То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Eney

« Reply #2356 : Сьогодні в 12:47:26 »
Вадим Лабас
Між іншим, з великою ймовірністю , вчора був останній масований , ракетний обстріл в цьому році. І , якщо нам трохи пощастить , то останній до весни. Запаси ракет ще є , але на певний період часу вони не зможуть їх поповнювати.
 Але з вчорашнього обстрілу цікаве інше. У рашиків була давня мрія, до якої вони наполегливо йшли, запустити одночасно 300 бпла і ракет. Десь в них лежить розрахунок, що така кількість повинна перегрузити наше ППО і, як наслідок, мати більший відсоток уражень.
 По підрахункам нашого ППО , рашики вчора запустили 287 одиниць бпла і ракет.  Маю підозру, що ті 13 , яких невистачає до кількості 300, теж були в плані пуску, але , або дали збій при пуску, або недолетіли, або були спизженні.  Що саме це було , ракети чи бпла , невідомо.  Ймовірніше за все і те і інше.
 З цього приводу маю ідею для звітності про запущені цілі від ППО : почати давати неточні данні, з +-5% відхилом від загальної суми.  Особливо , що стосується бпла. Мета : створити теплі умови для російського пізжинга.
 Поясню : один шахед коштує 220 т уо. Якщо його розібрати і продати по запчастинам , то можна непогано так поповнити свій бюджет. Звісно не на всі 220 тисяч,  десь на 50, але для екіпажу запуску це не мало. А на об'єму кожен з них досить швидко стане мільйонером.
 Продати електроніку з шахеда не складно. В рф купа фірм ,які скуповують використані елементи. Цей вид бізнесу в них там зараз переживає справжній бум. Вони реально скуповують все з холодильника , миють ті чіпи, тестують і перепродують на ті ж заводи впк. Тобто, буде таке собі безвідходне виробництво : завод впк робить , екіпаж тирить і перепродає тому ж заводу через посередника. І так по колу.
 Мабуть ви зараз посміхаєтесь. Але даремно. Описана вище схема це реальний приклад з російської буденності.
 Тож до традиційних методів ППО , можна долучати нетрадиційний у вигляді " російського пизженга". + 5% до збиття, без витрат , це теж непоганий результат.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #2357 : Сьогодні в 13:15:46 »
Лайфхак.
Щоб швидко забити винесені вибухом вікна можна купити товсту плівку в Епіцентрі, або іншому будівельному супермаркеті, самі дешеві рейки (або у мене були відходи від будівництва навісної стелі), двосторонній скоч та будівельний степлер зі скобами (це якщо дерев'яні 50-річні рами).
Порівнюю температуру у сусідньому кабінетів де вікна забили OSB-плитами - різниця невелика. На морози потрібно утеплювати додатково і те і те. Але в светері сидіти можна.

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.