Автор Тема: Короли и капуста. Официальный тред для флуда обо всем.

Offline Leo_need

• Стать: Чоловіча
  • Україна, м.Київ
А ще цікаво, жінки, яким подобаються жіночоподібні хлопці - бісексуалки?
Аля, у житті треба спробувати все. Крім сексу з тваринами. Хоча...

Offline Shana

• Стать: Жіноча
  • Київ/Чернігівщина
Мода чоловіча тоді така була: штани клеш, сорочки з рюшами чи напівпрозорі. І жіночоподібним це не вважалося.  :pardon:
А зараз у моді чоловічі спідниці.  :unknown:

То, что гусеница называет концом света, Мастер назовет бабочкой (с)

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
дуже хотілося б соціалізаціїї спідниць для чоловіків у суспільстві. бо в шортах якось не прийдеш на роботу влітку, а в спідниці наче й можна. я б ходив з задоволенням, ноги в мене красиві :grin:
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Milena

Ну, нарешті не тільки шотландці, але усі чоловіки в світі дочекалися рівноправности!  :i_am_so_happy:   

Offline fvk

• Иркутск
Мода чоловіча тоді така була: штани клеш, сорочки з рюшами чи напівпрозорі. І жіночоподібним це не вважалося.  :pardon:
А зараз у моді чоловічі спідниці.  :unknown:

Шотландцы - гении, вот вроде бы просто юбка в клетку, а смотрится офигенно. И сорри, женщины, на мужчинах смотрится эффектнее :)
2024, be nice

Offline fvk

• Иркутск
дуже хотілося б соціалізаціїї спідниць для чоловіків у суспільстві. бо в шортах якось не прийдеш на роботу влітку, а в спідниці наче й можна. я б ходив з задоволенням, ноги в мене красиві :grin:
Я как-то носил юбку, правда не на работу, в отпуске в совсем другой стране, в жару очень удобно.
2024, be nice

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
А зараз у моді
Концепт луку вкрали  :)
The best is yet to come.

Offline Rumor

Глядя на историю и людей вообще, я думаю, что люди по натуре своей бисексуальны, может со склонностью в ту или другую сторону. Все остальное социум сверху.

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
Вмікнула хіти 80-80х, там Cherry cherry lady.
Черрі-черрі-бренді п'ють одні лиш денді... а не так вже й дорого було. На нинішні гривень 600.  :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Глядя на историю и людей вообще, я думаю, что люди по натуре своей бисексуальны, может со склонностью в ту или другую сторону. Все остальное социум сверху.
Нам казали на лекціях  в універі, що 10% чисті гетеро, 10% - чисті гомо, а інші - по нарастаючей бісексуали.
Злобная заинька

Offline Leo_need

• Україна, м.Київ
10% - чисті гомо
Мені це здається великим перебільшенням.

Offline May Day

• Hero Member
  • USA - Україна
10% - чисті гомо
Мені це здається великим перебільшенням.
Це вікове, кажуть, що трава дійсно була зеленіша :yes:
Цитувати (виділене)
Cпойлер
Results indicated that significant differences in sexual identity have emerged between generations across the globe, with the youngest group, or Generation Z, being more likely to identify as bisexual (9%) than Millennials (4%), Generation X (3%) and Boomers (2%). Generation Z and Millennials were also more likely to identify as homosexual, with 4% and 3% doing so respectively, compared to 2% of Generation X and 1% of Boomers. In addition, the survey found that men are more likely than women to identify as homosexual (4% vs. 1%).

Результати (опитування) показали, що значні відмінності в сексуальній ідентичності виникли між поколіннями в усьому світі, причому наймолодша група, або покоління Z, частіше ідентифікує себе як бісексуалів (9%), ніж міленіали (4%), покоління X (3%) і Бумери (2%). Покоління Z і міленіали також частіше вважали себе гомосексуалістами: 4% і 3% відповідно, порівняно з 2% покоління X і 1% людей бумерів. Крім того, опитування показало, що чоловіки частіше, ніж жінки, вважають себе гомосексуалістами (4% проти 1%).
The best is yet to come.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці. (с)
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
Результати (опитування) показали
Цитувати (виділене)
Cидит в баре ковбой, подходит к нему девушка и спрашивает:
-Мужчина, вы кто?
-Я- ковбой.
-А почему вы так решили?-спрашивает девушка.
-Ну. У меня есть ранчо, лошадь.-говорит ковбой
-А вы кто?
-Я- лесбиянка - я просыпаюсь утром и думаю о девушках, ем и думаю о них.
И девушка уходит.
К ковбою подходит мужчина и спрашивает:
-Вы- ковбой? У вас есть шляпа, пистолет, лошадь?
-15 минут назад я думал, что я- ковбой, а теперь я думаю, что я- лесбиянка.
"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline AVI

На честь дня народження зірки трохи гумору:

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
На честь дня народження зірки трохи гумору:
Нагадало нещодавно прочитане:
Цитувати (виділене)
Однажды нас всех погрузили в большой автобус и повезли к большой реке, на берегу которой стояло множество китаез в форме, так что мы поняли, что тут находится самый главный китаеза, Председатель Мао.

Председатель Мао оказался толстым старым китайцем, похожим на Будду. Он снял свою пижаму и оказался в плавках. Нам сказали, что несмотря на свои восемьдесят лет, он собирается переплыть эту реку.

Ну, вошел он в реку и поплыл, и все были в полном восторге. Примерно посередине реки он поднял руку и помахал нам. Все стали махать руками ему в ответ.

Примерно через минуту, он снова помахал рукой, и снова все помахали ему в ответ.

Наконец, он помахал в третий раз, и тут-то все сообразили, что он не просто машет рукой, а тонет!

Ну, тут такое началось! Наконец-то я понял, что такое «китайское столпотворение»! Множество народу бросилось в воду, с той стороны к председателю устремились лодки, а те, что остались стоять на берегу, начали хлопать себя по голове ладошами. Когда я увидел, как старик исчез под водой, я сказал себе — к черту! Скинул туфли и прыгнул в воду. Тех китаез, что плыли к месту, где исчез председатель, я обогнал очень быстро, и скоро оказался там, где кружили лодки, а люди на них всматривались в воду, словно пытались что-то там увидеть. Это было глупо с их стороны, потому что вода была такого же цвета, как в канализации.

Ладно, нырнул я раза три-четыре и точно — этот старикан оказался прямо подо мной! Я вытянул его на поверхность, а китаезы подхватили его и увезли на лодке. Меня они оставили как есть, так что пришлось возвращаться в берегу вплавь.

Когда я вылез на берег, люди стали прыгать еще сильнее и хлопать меня по спине, а потом подняли на руки и понесли к автобусу. Но когда автобус тронулся, мистер Уилкинз подошел ко мне и покачал головой:

— Ты просто осел, — сказал он, — неужели не ясно, что для Соединенных Штатов лучше всего было бы, если бы этот сукин сын утонул! Да, Гамп, ты упустил случай, который представляется человеку только раз в жизни.

Так что я решил, что снова я что-то испортил. Но ведь я только хотел сделать, как лучше!

Мы непрерывно играли в теннис, и дело близилось к концу, но я уже потерял представление о том, кто выигрывает, кто проигрывает. А тем временем, из-за того, что я вытащил этого старикана, Председателя Мао, из реки, я стал для китаез чем-то вроде национального героя.
Форрест Гамп (с)

Offline Sukin

• Hero Member
На честь дня народження зірки

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Чогось пригадала фільм Еквілібріум, де мистецтво та емоції були заборонені. Але це ж величезні гроші і основа впливу на більшість, хто ж дасть все це знищити.
Злобная заинька

Offline Аля

• Київ. Місто мрій.
Народ, а хто користувався чатом GPT, він нормально виправляє помилки в англійський? Набридло шукати тренажери під свої потреби, їочу просто фрази писати у різних часах, і шоб він їх виправляв.
Злобная заинька

Offline RedCat

на знаю наскільки актуально по інших містах, у нас вже якось так
Цитувати (виділене)
Доброго дня, голови ОСББ міст по своїх групах опублікували такі повідомлення.

Шановні громадяни, для вашої інформації:

Посилене попередження про небезпеку:

Просимо вас знати, що існує група людей, яка ходить від дверей до дверей, видаючи себе за співробітників внутрішніх справ. Вони мають при собі документи та бланки із символікою Міністерства внутрішніх справ та стверджують, що їм необхідно перевірити наявність дійсних посвідчень особи у всіх напередодні майбутнього перепису населення. Вони роблять крадіжки у будинках. Вони скрізь і виглядають презентабельно.

До вас може прийти людина та сказати: Я хочу зробити вашу фотографію/зняти відбиток пальця в рамках якоїсь схеми. Вони мають ноутбук, біометричний пристрій і список усіх імен. Вони показують список та просять надати всю цю інформацію.

Просимо вас пам'ятати, що подібних ініціатив з боку уряду не існує.

Врахуйте, що це все шахрайство. Не надавайте їм жодної інформації. Всім необхідно бути пильними та поінформованими!

Надішліть це повідомлення всім у вашій спільноті. Будь ласка, повідомте своїм сім'ям та друзям.

Offline Чиби

• Disce pati
на знаю наскільки актуально по інших містах, у нас вже якось так
Нам теж у домовий чатик таке скинули. Не знаю, чи справді ходять, але в будь-якому разі попередження не завадить.

Offline Mathilda

• Nederland
Дякую дівчата, закинула в мамин домовий чатик, хай буде.

Offline Lilьka

• Львів
Нам теж у домовий чатик таке скинули. Не знаю, чи справді ходять, але в будь-якому разі попередження не завадить.
Якщо є закордонний паспорт, то твої відбитки пальців вже є у базі даних. До чого ходіння по квартирах? Нє, ну мало лі неоцифрованих у сексуальних стосунках із Дією. Якось нелогічно.

Offline AVI

У музичному мало хто побачить, тому сюди.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
Якщо є закордонний паспорт, то твої відбитки пальців вже є у базі даних. До чого ходіння по квартирах? Нє, ну мало лі неоцифрованих у сексуальних стосунках із Дією. Якось нелогічно.
Скоріш за все чергові листи щастя, ще і переведені, бо  вираз "посилене попередження" - я у нас ніде не чув.

Offline RedCat

нє, листи щастя в нас по-іншому виглядають останнім часом
от вже місяць час від часу на службову пошту приходить

Цитувати (виділене)
Онкович Рава Валентинович <zimsch@vodafone.de>
losa@gmail.com
Вихідний: № 7917
Доброго дня, я ветеран, спеціаліст із мінно-підривної справи, прошу розглянути моє звернення.

Я не хочу, щоб загинули невинні люди, якщо Вам дорога Ваше життя раджу найближчим часом покинути цей будинок інакше Ви загинете від вибуху.

Віддавши найкращі роки Україні, я залишився з болем і самотністю.

Саме у Вашій будівлі я заклав вибуховий пристрій!

Іграшка схована в будівлі, в дуже захищеному місці, обгорнута вакуумом.

Іграшка – це саморобний вибуховий пристрій, у ньому 8 кілограм вибухової речовини «Пластид» - ПВВ, всі «Іграшки» зроблені на совість, загорнуті у вакуумні упаковки, що виключає її пошуком службового собаки. Я професіонал, я буду підривати кожну будівлю раз на 3-4 дні. Я заклав понад 20 пристроїв. Не намагайтеся знайти його, Ви не зможете!

Крім Вашої будівлі я замінував також низку інших об'єктів:

1. Посольство Австрії: Київ, вул. Шовковична, 4;

2. ТРЦ "Vega" — м. Київ, вул. Івана Франка, 33

3. ТРЦ "Класик" — м. Харків, вул. Грінченка, 9

4. Газета "Україна молода" — м. Київ, вул. Володимирська, 25

5. Середня загальноосвітня школа № 78 — м. Київ, вул. Миколи Грінченка, 11

6. Гощанська адміністрація — м. Рівне, вул. Луцька, 5

7. Готель "Tourist" — м. Київ, просп. Академіка Глушкова, 1

Щоб Ви не сумнівалися в моїх можливостях я прямо зараз підірвав один із вибухових пристроїв у місті Київ, де загинули люди, Ви можете легко в цьому переконатися адресу де я привів у дію вибуховий пристрій: Київ, Вул. Машинобудівна 41 , 5 поверх квартира 505

Завтра я закладу ще близько 30 вибухових пристроїв на решту адрес.  Наступний вибух пролунає У загальноосвітній школі, у редакції ЗМІ, Готелі, Адміністрації

Далі я почну підривати бомби у громадському транспорті та метро великих міст. Ви відповісте за те, що знущаєтеся над Ветеранами Бойових Дій та учасниками АТО України.  Ми Бойове Братство, Нас багато!

Offline Teagan

от вже місяць час від часу на службову пошту приходить
Жесть яка. І ви оце кожного разу евакуюютесь, спеціалістів викликаєте?

Offline RedCat

тупо галочку спам ставлю і видаляю

Offline invariant

• Київ <-> Вінниця
    • Шарага
"Скайпарк" і "Мегамолл" теж за таким алгоритмом?  :unknown:
Колись на роботу в Скайпарк ходив, то було щось. Щоразу щонайменше година коту під хвіст. Зате всіляким корчмарям поблизу прибуток.  :sarcastic:
...І ми важкі несем мішки із написом "U235"...

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.