Христина Панасюк "Сила Добра"Пісня присвячена бійцям і волонтерам
Армія України: "Загартовані у пеклi"
Заступник Глави Адміністрації Президента Ростислав Павленко вручив лідеру гурту «Шабля» Вові Гейзеру документ про офіційне визнання пісні «Браття Українці» гімном АТО.Заступник глави АП повідомив: «Підтримуючи українських військовослужбовців через мистецтво, ви наближаєте перемогу нашого народу над загарбниками. Упевнені, що Ваша творчість та активна громадянська позиція сприяють піднесенню патріотичного духу українського народу та зростанню авторитету України у світі».
"Братишка-сверчок"Слова - Позывной Лентяй,Музыка, исполнение - Валерий Антонюк
"Братишка-сверчок"Слова - Позывной Лентяй,Музыка, исполнение - Валерий АнтонюкНа веселом, упертом и злом рубеже,Поселился сверчок у меня в блиндаже.Возле старой буржуйки в щели земляной,Поселился, и как-то сдружился со мной.Сон солдата рассыпан по суткам вразброс,Да и выспаться толком обстрел не давал.Но как только сверчок задавал мне вопросПросыпался, и что-то ему отвечал.Пр:Скрип да скрип – нехитрая песенка,А война – длинная лесенкаА во сне – облака,Тишина…Только голос сверчка.Нас вбивали, как гвозди, то сверху, то в лоб,И чужая арта истерила взахлеб.Но держался за землю блокпост-пятачок,А про нас, за буржуйкой молился сверчок.Он нам пел колыбельные не о войне,Находясь круглосуточно настороже,Но однажды судьба улыбнулась не мне,И накрыло блиндаж, и меня в блиндаже.Я рванул за душой в благодатную высь,Только трубы в раю проскрипели – очнись,Выбирайся наверх, и живи, дурачок!Так кричал мне, спасая, братишка-сверчок.Подоспели ребята, и док подоспел.Перевязка, носилки, воды три глотка.Я заевшей пластинкой по кругу хрипел,Повторяя два слова – найдите сверчка.Как-то в госпиталь друг мой приехал ко мне,Усмехаясь, из сумки достал коробок.И теперь, где б я ни был на этой войне,Рядом что-то поет мне братишка-сверчок.Скрип да скрип – нехитрая песенка,А война – длинная лесенкаА во сне – облака,Тишина…Только голос сверчка.
"33 москалики", сумна версія
Пісні ВійниПРЕМ`ЄРА, яка вселяє віру в те, що "той день, коли закінчиться війна" - вже дуже близько!!! Пісню "Не сумуй" виконують український воїн, її автор Олександр Рожко і лідер гурту Antytila / Антитіла Тарас Тополя / Taras Topolya. Цей унікальний дует був створений у рамках масштабного соціально-мистецького проекту Пісні Війни."Не сумуй" - другий сингл проекту, мета якого - запис та випуск компакт-диску під назвою #ПісніВійни, що об’єднає близько 15 україномовних пісень, написаних українськими захисниками під впливом пережитого на війні на сході України. Усі пісні для альбому будуть записані у дуетах воїнів із професійними артистами.
ДДT — Гори, душа, гори! — ПОБРАТИМ — АТО — Мирко Саблич
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.