Автор Тема: Катрусин кинозал наносит ответный удар

Offline Otrawa

• Стать: Жіноча
Re: Катрусин кинозал наносит ответный удар
« Reply #4410 : Березень 25, 2025, 17:07:49 »
Це ж автобіографічний фільм, нє? Нолан відштовхувався від того що Оппенгеймер шкодував про своє рішення
Ні, це не автобіграфічний фільм. Він був би ним, якщо б його зняв Оппенгаймер.
А його зняв Нолан. І це не документалка. Це художній твір. І митець, в данному випадку режисер, бере відому постать і робить про неї фільм, не для того, щоб зробити документальне, як воно було насправді, а для того, щоб на на тлі життя цієї постаті зробити якесь своє, митця, висловлювання. Так взагалі воно працює у мистецтві.
І ми бачимо, яке висловлювання важливе для Нолана: "ой, шо я надєлал".  Цей стейтмент він вкладає у вуста головного персонажа. Окрім того, шо це дуже слабке висловлювання, коли поруч дуже багато комплексних тем, і можливостей їх показати, це дотого ж не відповідає дійсності. Бо сам Опенгеймер не казав, що шкодує. Це Нолан каже за нього! Це для Нолана основна тема стрічки. І ні, про комунистів нам показують, що Опенгеймера підозрювали, але не показали, чи він таки співдобітничав з ними. Можна було б зробити фільм про це. Якшо вже режисер додумує за Опенгеймера, що він вважає себе людиною з кровю на руках, то можа ж було б і додумати, що він мучиться, що є співучасником кровавого сталінського режиму. Але ж ні, ну немає такої теми у фільмі. Навіть натяку на це.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #4411 : Березень 25, 2025, 17:17:30 »
The atomic bomb dropped on Hiroshima had pulverized life and changed the world, and J. Robert Oppenheimer celebrated by clasping his hands like a prize fighter, soaking in the roaring applause from the crowd in Los Alamos, N.M. It was a thrilling time for Oppenheimer, who told the crowd in August 1945 in the place where the bombs were designed and built about his only regret: not that thousands of people had been killed, but that “we hadn’t developed the bomb in time to use it against the Germans” earlier in World War II.

But Oppenheimer’s feeling of triumph evaporated in the months after the destruction of Nagasaki, caused by another atomic bomb three days after Hiroshima, which the scientist believed was unnecessary and unjustified. His revulsion was so evident on his face that President Harry S. Truman asked him what was the matter when they met at the White House for the first time in October 1945.

“Mr. President, I feel I have blood on my hands,” Oppenheimer told Truman, according to “American Prometheus,” the 2005 Oppenheimer biography from authors Kai Bird and Martin J. Sherwin.

While Truman assured Oppenheimer that he should not carry the burden of the bombs — “I told him the blood was on my hands, to let me worry about that” — the president was privately infuriated by what he described to aides as a “crybaby scientist” and the regret he had over the decimation, according to author Ray Monk’s 2012 biography, “Robert Oppenheimer: A Life Inside the Center.”

“Blood on his hands, dammit, he hasn’t half as much blood on his hands as I have,” Truman said afterward. “You just don’t go around bellyaching about it.”
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Otrawa

« Reply #4412 : Березень 25, 2025, 19:00:21 »
"What I have never done is to express regret for doing what I did and could at Los Alamos; in fact, on varied and recurrent occasions, I have reaf­firmed my sense that, with all the black and white, that was something I did not regret."
Із той самої книги, American Prome­theus.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4413 : Березень 25, 2025, 19:18:37 »
At one point, he even visited Japan, stopping in the country in 1960 on a trip with his wife. There, surrounded by reporters, he was asked if setting foot in the country had changed his feelings about his role in the bombs.

“I do not think coming to Japan changed my sense of anguish about my part in this whole piece of history," he said, according to Japan Today. "Nor has it fully made me regret my responsibility for the technical success of the enterprise. It isn’t that I don’t feel bad. It is that I don’t feel worse tonight than last night.”

та я взагалі про те, що Нолан нічого не вигадав, і та сцена з Труманом цілком собі була.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4414 : Березень 26, 2025, 10:28:51 »
Основний меседж фільма, який так чи інакше муляли усі ці майже три години: то якесь таке достоєвське сумління, твар я смердюча, чи маю право бобму будувати? Це мене дратувало дуже сильно.

Не смотрел (но осуждаю).

Мне эта музыка навеяла сходные, но, наверное, даже более сильные чувства, которые вызвал у меня фильм Спилберга двадцатилетней давности "Мюнхен". В котором трактуется о том, как израильские агенты охотятся на палестинских террористов, организовавших теракт на олимпиаде 1972 года, в котором были убиты израильские спортсмены. В центре драмы, понятное дело, оказываются душевные терзания и сомнения израильтян, которым приходится отнимать жизни у вшивых террористов. Для того, чтобы эта драма не стала абсолютно абсурдной, Спилбергу приходится прибегать к манипулятивному и лицемерному передергу, постулируя моральную эквивалентность между террористами, убивающими невинных людей, и теми, кому приходится делать грязную и неприятную работу по их ликвидации. В одной сцене (длинный диалог между протагонистом и палестинским террористом), где герои излагают свои позиции, геноцидальная ненависть арабов против евреев представлена просто как желание палестинцев иметь свое государство, желание, ничем не отличающееся от желания выживших в европейском Холокосте и этнических чистках в арабских странах евреев иметь свою страну на никому не нужном клочке земли, являющимся их исторической родиной. Герою, естественно, не приходят в голову никакие контраргументы ("вы не пробовали не убивать евреев?"). Заканчивается фильм сценой в Нью-Йорке, в которой камера, плывя вдоль горизонта, как бы невзначай останавливается на башнях-близнецах. "Вы там у себя на вашем Ближнем востоке что-то не поделили, я толком не разобрался, что",  - как бы говорит нам Спилберг, качая головой, - "а у нас тут из-за вас небоскребы взрываются. Вы, того, прекращайте". Гидота, одним словом.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4415 : Березень 26, 2025, 11:54:04 »
Я, собственно, так и не собрался с силами посмотреть "Оппенгеймера" как раз из-за того, что уже нутром чую, что это будет. Не знаю, может быть это со мной что-то не так, но я как-то смертельно устал от кино Больших Правильных Идей. Я вообще последнее время часто обхожу блокбастеры стороной, смотрю всякие ужастики и триллеры средней руки, и даже в этих нишевых жанрах авторы не могут шагу ступить без того, чтобы не выйти с огромным плакатом с правильными, прогрессивными лозунгами. Все чаще фильм это не столько история о людях, сколько в первую очередь раскрытие актуальной "темы", декларация позиции автора по важному общественно-политическому вопросу. Причем, с позицией я почти всегда согласен. Я просто устал от нудного, неталантливого повторения, и от того, что идеология получает приоритет над искусством, в ущерб последнему.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4416 : Березень 26, 2025, 12:05:07 »
Тобто критичної необхідності доводити роботу до кінця не було, зате Оппенгеймер пожав всі можливі негативні наслідки і він наче як усвідомив це доволі швидко, хоча ми це бачимо 80 років потому:
- цю страшну силу мало того що спиздили росіяни, так ще й 80 років потому шантажують нею весь світ.

Эта позиция имела бы какое-то моральное оправдание только если бы можно было бы со стопроцентной уверенностью доказать, что сталинский СССР никогда, ни при каких обстоятельствах не смог бы получить ядерное оружие самостоятельно. Потому что ситуация, при которой Сталин имеет ядерную бомбу, а США вооружены только доброй волей и пацифизмом, скорее всего привела бы к катастрофическому для мира развитию событий.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #4417 : Березень 26, 2025, 12:17:56 »
ситуация, при которой Сталин имеет ядерную бомбу, а США вооружены только доброй волей и пацифизмом, скорее всего привела бы к катастрофическому для мира развитию событий.
А могли б і німці встигнути - от тоді б був дійсно капець. Бо в них вже і далекобійні ракети на підході були (5 тис. км - в союзників такого ще й близько не було).
Homo homini felis est.

Offline Milena

« Reply #4418 : Березень 26, 2025, 13:28:22 »
Я просто устал от нудного, неталантливого повторения, и от того, что идеология получает приоритет над искусством, в ущерб последнему.
Это и про меня на все сто.  :drinks:

Offline Otrawa

« Reply #4419 : Березень 26, 2025, 16:23:35 »
Не смотрел (но осуждаю).
Про Оппенгеймера я могу быть и неправой, и ты воспримешь этот фильм иначе. Это я не в качестве рекламы посмотреть, просто все мы по-разному видим. С Teagan я в этой ветке по многим фильмам совпадаю в симпатиях, вот только Оппенгеймер мне совсем не зашел, а Poor things очень даже понравился, хотя и там я имею претензии. )))

Про Мюнхен: ты просто мысли читаешь! Я как раз думала его пересмотреть. Я видела его давно, еще будучи молодой, и в памяти он у меня остался как эпичное кино, где я ужасно волновалась за израильтян, которые тратили свою единственную жизнь на гадкую и грязную работу. Вот того, что ты пишешь, я вообще не помню. Это говорит обо мне как не очень осознанном человеке (это я без сарказма) в те времена, когда вышел Мюнхен. Почему я его недавно вспомнила вообще...потому что посмотрела мини-сериал Шпион, с Сашей Барон Коеном. И, перессказывая приятельнице, вдруг осознала, что вообще мало видела фильмов, где герои евреи, но не смешные и не жертвы, и не подлецы, а вот так чтоб либо обычные нормальные люди, либо герои. И вспомнила Мюнхен, за который Спилберга тогда активно пинали, что он, дескать, оправдывает незаконное мщение, которым занимались негодяи-евреи.

Offline Otrawa

« Reply #4420 : Березень 26, 2025, 16:30:59 »
Взагали тема: передивлятися старе знайоме кіно, і раптом бачити там те, що раніше було непомітним: сексізм, шовінізм, неповагу до інших народів, імперство.  Це такий апдейт самого себе.
Наприклад, смішно було коли в Гості з майбутнєго головний герой, Коля, коли опинився у космопорті, і познайомився з дітьми майбутьного, які як раз запускали супутник, і поводився трошки невпевненно, вони його запитали: а шо тебе дивує, в вас що, супутників у школи не запускають? І Коля їм каже: а я з Конотопа. Гииии. Нащоправда, діти спитали: а що, в Конотопі небо рідке?

Ще смішне: коли у фільми У пошуках капітана Гранта Паганель і Роберт, десь у горах знайшли незнайому Паганелю річку. І той с захопленням каже: вау, нова річка, я її відкрив. Нанесу на карту! Як ми її назвемо, Роберте? І той відповідає: Ріо Глазго. Правильно,-каже Паганель, нехай усі знають, що тут були відважні шотландці. От так, нова річка, невідома, без назви. І того кіношного Паганеля не турбує, що в неї, звісно є назва, тілько нo спитай у місцевого провідника, який усю вашу компанію веде через гори.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4421 : Березень 26, 2025, 17:35:37 »
а Poor things очень даже понравился, хотя и там я имею претензии. )))

А вот для меня как раз Poor Things стал в какой-то мере водоразделом. После него я, кажется, окончательно понял, что меня задолбало идеологическое кино. Начал смотреть с полной готовностью понять и принять (я вообще не большой фанат этого грека, специализирующегося на эпатировании буржуа, но почему бы и нет). Но в процессе просмотра улыбка все больше застывала на роже,  и к концу я понял, что меня этот социально-политический трактат, совершенно не обезображенный какой бы то ни было эстетической ценностью, просто сильно раздражает. Сугубо ИМХО, я знаю, что многие любят :).

Про Мюнхен: ты просто мысли читаешь! Я как раз думала его пересмотреть. Я видела его давно, еще будучи молодой, и в памяти он у меня остался как эпичное кино, где я ужасно волновалась за израильтян, которые тратили свою единственную жизнь на гадкую и грязную работу. Вот того, что ты пишешь, я вообще не помню.

Вот я его тоже смотрел много лет назад, когда он вышел, и впервые пересмотрел только где-то год назад, очень надеясь, что мое первое впечатление было неправильным, и теперь я увижу в нем что-то другое. Нет, все тоже. Хотя сделан фильм отлично, Спилберг умеет нажимать на правильные кнопки дабы вызвать ожидаемый отклик. Но желание воспарить над схваткой в этой теме вызывает у меня сильнейшее отторжение.

Мюнхен, за который Спилберга тогда активно пинали, что он, дескать, оправдывает незаконное мщение, которым занимались негодяи-евреи.

Тогда были еще сравнительно вегетарианские времена. Представляю себе, какой "отмене" подвергся бы Спилберг, если бы сегодня выкатил фильм, в котором израильтяне не представлены исчадиями ада.

Тут только что вышел фильм на эту же тему (теракт на Олимпиаде в Мюнхене) - "September 5". Я не очень в настроении его смотреть, а для фильмов, которые я либо уже посмотрел, либо смотреть не собираюсь, я люблю почитать обзоры критиков.
Cпойлер
То, что творится сейчас с критикой, это отдельная тема для отдельного разговора.
Фильм этот, как я понял из обзоров, абсолютно аполитичен, сконцентрирован исключительно на работе журналистов, освещавших эти события, избегает политики как чумы, дабы никого не обидеть. Не помогло. Вот что написала в своем обзоре какая-то Clarisse Loughrey из газеты Independent (UK):

Цитувати (виділене)
Тем не менее, сценарий [...] рассматривает весь контекст, касающийся истории Израиля и Палестины и политической напряженности, уже нависшей над Олимпиадой 1972 года, как фоновый шум.

Цитувати (виділене)
В любом контексте это выглядит как отсутствие любопытства. Но сейчас, в то же самое время, когда сотни тысяч перемещенных палестинцев возвращаются в свои дома в Газе, часто обнаруживая, что они превращены в руины, тогда как большая часть медиа-мира отворачивается от них, это раздражает. Идея, что фильм, подобный «5 сентября», может рассказать эту историю через аполитичную призму, не просто ошибочна: она смехотворна.

То есть, как можно рассказывать историю об убийстве израильских спортсменов, не демонизируя Израиль? Особенно сейчас, в то время, когда тысячи палестинцев бороздят просторы, и никто, абсолютно никто, кроме всех изданий мира все время, не рассказывает об их бедствиях.

Offline Otrawa

« Reply #4422 : Березень 26, 2025, 17:58:01 »
я вообще не большой фанат этого грека, специализирующегося на эпатировании буржуа, но почему бы и нет).

Мені дуже сподобався його Лобстер! Класний. І зовсім не сподобався Убивство священного оленя. В мене немає режисерів, в яких усе подобається. Може за вийнятком Джармуша.

Но желание воспарить над схваткой в этой теме вызывает у меня сильнейшее отторжение.
Коли вже почалася війна в Ізраїлі, я подивилася на ютубi дуже цікаве інтервью з його сестрою. Вона розповідала про голівудську тусу, про ставлення до євреїв раніше, протягом десятиріч, і зараз.
Про брата мало що говорила, але в мене здалося враження, що він усе своє життя намагався між крапелькамі, проте багато чого робив для підтримкі євреїв, це не була людина, яка як деякі, не хочу називати імена, ходять з палестинськимі стрічкамі на піджаку.

Цитувати (виділене)
Тут только что вышел фильм на эту же тему (теракт на Олимпиаде в Мюнхене) - "September 5".
Ото я не знаю, чи вистаче в мене серця дивитися. Я рецензії рідко читаю, люди так по-різному описують одне й те саме. Просто така тема...я вже маю упередження, що там щось чеснe буде.
Але, насправді, ніколи не знаєш, де вступиш у халепу. Хтось десь порадив фільм, британська комедія, класні, улюблені актори, всі вже похилого віку. Ну,-думаю, якшо не першокласне кіно, то все одно з такимі зіркамі щось путнє буде. Дотого ж мало є фільмів, де багато людей похилого віку головні персонажі. Ну і...господи боже, яке імперське кіно. Просто іспанський сором! Стрічка 2011 року. Я зовсім не очікувала таке лайно побачити!

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4423 : Березень 26, 2025, 19:14:49 »

Мені дуже сподобався його Лобстер! Класний. І зовсім не сподобався Убивство священного оленя. В мене немає режисерів, в яких усе подобається. Може за вийнятком Джармуша.

абсолютно неочікувано для мене наступного тижня в кіно буде йти Ghost Dog: The Way of the Samurai.

Offline Teagan

« Reply #4424 : Березень 26, 2025, 20:06:43 »
если бы можно было бы со стопроцентной уверенностью доказать, что сталинский СССР никогда, ни при каких обстоятельствах не смог бы получить ядерное оружие самостоятельно
Я можу помилятися але впевнена що самостійно не змогли б. Бо 1)авторитарні 2)комуністичні режими не спроможні на інновації, вони їх можуть лише спиздити або отримати від добрих демократій за просто так. Тому що такі режими придушують інноваторів на корені. Прогрес і розвиток можливий у вільних демократичних суспільствах зі свободами, відносно рівними можливостями, відсутністю страху і дискримінації, відкритістю до колаборацій. Німці теоретично могли б зробити бомбу якби не загеноцидили її потенційних розробників.

Якби зараз не роззявляли рота на комуністичний Китай - весь їх технічний прогрес це результат копіювання або того що їм вручили західні демократії просто так, за дешеву рабську робочу силу. В цьому й трагедія сучаного світу - прогресивні розвинені демократії створили інновації і технічні досягнення які авторитарні режими зараз просто юзають проти них.

Щоб уточнити, я не граюсь в "що якби". Історія така яка є, все сталося саме так бо інакше бути не могло. Але моральні страждання кіношного Оппенгеймера щодо персональної відповідальності, у перспективі 25го року, мені не дивні і не бісячі, а дуже зрозумілі.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4425 : Березень 26, 2025, 20:54:03 »
Мені дуже сподобався його Лобстер! Класний. І зовсім не сподобався Убивство священного оленя.

А на меня оба фильма произвели одинаково нейтральное впечатление, не вызвав особых чувств. Я смотрел их в обратной последовательности, и первые сцены "Оленя" вызвали вялое удивление фирменной манерой этого режиссера - персонажи говорят неестественно формальным, сухим языком, без каких бы то ни было эмоций. "Вау, вы весь фильм будете так говорить? Ну ОК".

Offline Volf Ram

• Hero Member
  • Russia delenda est.
« Reply #4426 : Березень 26, 2025, 20:55:45 »
прогресивні розвинені демократії створили інновації і технічні досягнення які авторитарні режими зараз просто юзають проти них.
використовують рабський труд в диктатурах задля отримання надприбутків.

Offline Кошкер

• Израиль
« Reply #4427 : Березень 26, 2025, 20:57:10 »
Я можу помилятися але впевнена що самостійно не змогли б. Бо 1)авторитарні 2)комуністичні режими не спроможні на інновації, вони їх можуть лише спиздити або отримати від добрих демократій за просто так. Тому що такі режими придушують інноваторів на корені. Прогрес і розвиток можливий у вільних демократичних суспільствах зі свободами, відносно рівними можливостями, відсутністю страху і дискримінації, відкритістю до колаборацій.

Даже если согласиться с этими выкладками (а они спорны, см. космос - комбинация воровства и местных исследований дает порой неплохие результаты), они никак не могли бы являться достаточным основанием для принятия главой государства решения о прекращении разработки ядерного оружия. Потому что следующий доклад, который положат ему на стол, вполне может быть озаглавлен "Упс". Когда на карту поставлено выживание твоей страны и твоих союзников, и вероятность того, что враг получит смертельное оружие не равна нулю (а на самом деле, я подозреваю, довольно высока), тут уже не остается никаких вариантов, надо срочно такое оружие разрабатывать.

Это паскудная ситуация очень перекликается с тем, что происходит сейчас с искусственным интеллектом. Американские военные убеждены, что нужно как можно скорее запустить их Скайнет, до того, как китайцы запустят свой. What could possibly go wrong? С другой стороны, а что остается делать? Черт его знает.

Але моральні страждання кіношного Оппенгеймера щодо персональної відповідальності, у перспективі 25го року, мені не дивні і не бісячі, а дуже зрозумілі.

Было бы, конечно, здорово, если бы сейчас у Хуйла и Си не было ядерного оружия. С другой стороны, черт его знает, как человечество пережило бы эпоху Холодной войны, если бы фактор взаимного ядерного уничтожения отсутствовал. В частности, была ли бы эта война холодной, или мы жили бы сейчас на пепелище Третьей мировой.

Offline Teagan

« Reply #4428 : Березень 26, 2025, 21:00:31 »
прогресивні розвинені демократії створили інновації і технічні досягнення які авторитарні режими зараз просто юзають проти них.
використовують рабський труд в диктатурах задля отримання надприбутків.

Звичайно, це теж. За таке й технологіями не впадлу поділитися.

Offline Minime

• Австралия: au2ua
« Reply #4429 : Березень 27, 2025, 01:42:01 »
Не смотрел
... ни вашего Опельбаумана ни Мюнхена...
(но осуждаю).
Мой уровень политической драмы:

Пересматривал в конце сентября 2023-го года ...
Бросилась в глаза, типа, мораль этой комедии "ни евреи, ни палестинцы не хотят смерти друг друга, потому, что любовь сильнее предрассудков".

Через неделю было седьмое октября  :smilie2:

Хотите правдивый, отличный фильм про ближневосточных террористов, да и про русню тоже? - "Mars Attacks".

"Не забыть бы нам всё, не простить бы и не потерять". В. Высоцкий

Offline Rumor

« Reply #4430 : Березень 27, 2025, 13:01:32 »
2)комуністичні режими не спроможні на інновації, вони їх можуть лише спиздити або отримати від добрих демократій за просто так. Тому що такі режими придушують інноваторів на корені. Прогрес і розвиток можливий у вільних демократичних суспільствах зі свободами, відносно рівними можливостями, відсутністю страху і дискримінації, відкритістю до колаборацій..
Советская ядерная физика в 30х годах была тесно вовлечена в европейские исследования,  имела самые тесные контакты с учёными мирового уровня. Смогли бы сами, если бы их людоедскую диктатуру отрезали от мира в 1920? Наверное вряд ли. А так они очень много успели.

Offline Garfield

• Nederland
« Reply #4431 : Березень 28, 2025, 08:42:29 »
От так, нова річка, невідома, без назви. І того кіношного Паганеля не турбує, що в неї, звісно є назва, тілько нo спитай у місцевого провідника, який усю вашу компанію веде через гори.
... і в багатьох відомих випадках найважливіша ріка на території племені називалась "ріка" (іншим могли і спеціальні назви дати). :sneaky:
Homo homini felis est.

Offline Homiak

• Украина, Запорожье
« Reply #4432 : Березень 29, 2025, 20:29:58 »
Ходили на Профі (A Working Man) в кіно. Бойовичок зі Стейтемом.
Це кабзда.
Спочатку намагався дивитись на серйозних щах. Другу половину ми просто ржали.
Якщо можна було би дати завдання ШІ скласти сценарій "класичного" бойовика, який повністю складається зі штампів - то це він.
Це відставний спецназівець, який будує церкву, ой вибачте, хмарочос.
Це хороші парні латинські робочі та їх глава - начальник Стейтема зі своєю шаблонною сім'єю. Є якісь мафіозі, є наркоторговці, є класична байкерська банда. Є дочка ГГ, яку виховує дідусь, що його не любить. Є побратим ГГ, який втратив зір, але безмежно вдячний йому за порятунок. Побратим завжди радий ГГ та тримає невеличкий арсенал зброї "серійники стерті само собою" на всяк випадок.
Ось у начальника будівельної компанії викрадають доньку з ціллю продажу багатим збоченцям. Той просить ГГ її врятувати, той ламається для виду якийсь час "я вже завязав з цим всім гімном, в мене нове життя", а потім погоджується і починає мочити всіх поганців направо-наліво.
В сценарії діри, а дії ГГ досить нелогічні. Ну і Стейтем грає дуже серйозно без натяку на іронію чи самоіронію.
Багато крові, стрілянини, натуралізму. Рейтинг мабуть 18+ чи щось таке.
Коротше, хотіли зняти класичний бойовичок з 80-х і зняли його. Але якщо це без іронії чи пародії - то виглядає дуже застаріло. Такий собі релікт з минулого.
З плюсів хотів відмітити класну картинку в частині промальовування персонажів. Дуже колоритні плохіши: байкери, мафіозі та їх подручні. Класні костюми, прикольні образи.
Але на цьому все.
Можна йти на кіно, якщо просто хочется відключити мізки на пару годин.
P.S. Посмішив діалог в середині: "І надінь костюм!- В мене немає костюму! - Так знайди його до ранку, там будуть потужні хлопці" :crazy:

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4433 : Квітень 02, 2025, 10:44:21 »
Пішов з життя Вел Кілмер, відомий за ролями Айсмена в "Top Gun" та Бетмена у "Бетмен Назавжди"

Кілмер помер від пневмноії

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4434 : Квітень 03, 2025, 22:24:25 »

Offline Mike123

« Reply #4435 : Квітень 04, 2025, 07:38:43 »
Ну це вже зовсім хня якась :) . Нісон дострибався.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4436 : Квітень 05, 2025, 20:36:25 »
Майнкрафт неочікувано зайшов, я ржав весь фільм.

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4437 : Квітень 15, 2025, 19:39:24 »
це нам треба, це я піду

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4438 : Квітень 18, 2025, 19:01:26 »

Offline Shannou

• Global Moderator
  • The world is yours
« Reply #4439 : Квітень 20, 2025, 11:14:53 »
Sinners https://www.imdb.com/title/tt31193180/
мені сподобався, хотілося б трохи більше блюзу та двіжу, але гарний Від заходу до світанку в байю Луїзіани 30-х років.

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.