я хочу, щоб причетні до цього були звільнені.
❕ Мэр Конотопа заявил (https://www.facebook.com/Semenikhin), что глава Сумской ОВА Артюх организовал награждение военных в конгресс-центре Сумского университета.
Там была 117-я бригада теробороны, которая сегодня отмечала свою годовщину.
По его словам, россияне узнали про это и ударили. Военные были в укрытии, поэтому пострадали только гражданские.
@nexta_live
🇺🇦Кадровий блок🇺🇦
Кабінетом Міністрів України:
✅ Призначено:
- Балесту Олексія Станіславовича заступником Міністра розвитку громад та територій України;
- Перелигіна Єгора Євгеновича заступником Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України;
- Алояна Давида Манвеловича заступником Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України з питань європейської інтеграції;
- Сопігу Івана Сергійовича державним секретарем Міністерства оборони України;
- Дехтяренка Сергія Стаховича заступником Голови Державного агентства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.
🛑 Погоджено звільнення:
- Лисогора Артема Володимировича з посади голови Луганської обласної державної адміністрації;
- Артюха Володимира Миколайовича з посади голови Сумської обласної державної адміністрації.
❇️ Погоджено призначення:
- Харченка Олексія Андрійовича головою Луганської обласної державної адміністрації;
- Григорова Олега Олексійовича головою Сумської обласної державної адміністрації;
- Олійника Руслана Юрійовича заступником голови Київської обласної державної адміністрації.